Bibliotekernes Sprogspor - informationsmøde m. erfaringsudveksling (Region Nordjylland) AFLYST PGA FÅ DELTAGERE

Onsdag, 23. oktober 2019 - 9:00
aalborg

Skal I være en del af Bibliotekernes Sprogspor?

I løbet af 2019 er Bibliotekernes Sprogspor nået ud til bibliotekerne i hele 46 kommuner, som har valgt at deltage med enten Sprogfitness eller Sprogstart og dermed også få adgang til vores fælles hjemmeside og nyhedsbrev.
Det er nu atter muligt at blive partnerskabskommune i Sprogsporet, bestille sprogstartsposer og deltage i Sprogsporets kompetenceudvikling 2020.
Kom og hør mere om mulighederne på informationsmødet, som afholdes på hovedbiblioteket i Aalborg.

Hvad er Bibliotekernes Sprogspor?

Bibliotekernes Sprogspor er en samlet pakke, som Centralbibliotekerne tilbyder kommuner landet over. Pakken indeholder koncepter og materialer til brug for jeres lokale arbejde med at understøtte sprog og læsning i familier og dagtilbud. Som partnerskabskommune får I desuden adgang til at lægge lokalt indhold på Sprogsporets hjemmeside og nyhedsbrev.

På Sprogsporet.dk finder man en åben ressourcesamling om sprog og tidlig literacy for dagtilbud og forældre med børn i aldersgruppen 0-7 år. Herudover tilbydes man en profil, som målretter indhold på hjemmeside og i nyhedsbreve. Profilen kan både være faglig og privat.

De første koncepter i programmet er Sprogfitness og Sprogstart. Sprogstart er et 6 ugers færdigpakket bog- og sprogstimulerende forløb til dagtilbuddene.

Program for dagen

Præsentation af Bibliotekernes Sprogspor og Sprogsporet.dk

progstart 2020. Hvad, hvordan og hvorfor?

Sprogstartserfaringer fra region Nordjylland

10 45 – 11.45
Erfaringsudveksling på tværs af regionen.
Hvilke eksisterende bibliotekstilbud er der pt. til børn i alderen 0-7 år? Hvilke ideer er der til fremtidige initiativer?
Hvilke koncepter har vi i vores fælles CB-område, som ved fælles hjælp kan gøres til ét eller flere koncepter under Bibliotekernes Sprogspor?

Opsamling på dagen

Fælles frokost

Tilknytning

Biblioteksansatte i Nordjylland, der arbejder med børneområdet