Ønsker om indkøb af nye materialer

Hvis I har efterspørgsel på materialer, som Herning Bibliotekerne ikke har, og som stadig er i handelen, er I meget velkomne til at foreslå indkøb af disse.

I kan foreslå indkøb af materialer på følgende måder:

1. Udfyld Skaf-formularen i Danbib med de nødvendige bibliografiske oplysninger (forfatter, titel, ISBN-nummer) og send bestillingen til os (biblioteksnr. 765700). Skriv gerne i feltet Bemærkninger, at der er tale om et indkøbsforslag.

2. Send indkøbsønsker til mailadressen biblioteket@herning.dk. Herfra bliver ønskerne viderefordelt til de indkøbsansvarlige afhængig af, om det drejer sig om voksen-, børne- eller musikmaterialer.

Spørgsmål vedrørende Herning Bibliotekernes materialevalg iøvrigt kan altid sendes til: Ole Nørgaard Larsen, bibonl@herning.dk Tlf. 96288854.

Opdateret 10.6.2016