Foto: Ulrik Eskekilde Nissen, Vejle Bibliotekerne

20 hurtige om børnebøger (Sjove bøger)

Tirsdag, 30. april 2019 - 9:00

I 2019 lancerer Vejle Bibliotekerne en webinarrække, hvor du i et hurtigt format bliver præsenteret for et tema inden for børnelitteraturen.

I ”20 hurtige om børnebøger” vil børnebibliotekarerne Marion Tirsgaard og Jim Højberg over fire gange se nærmere på krimier til børn og unge, billedbøger, højtlæsningsbøger og ikke mindst sjove bøger. Til hvert tema præsenteres tyve titler. Nyere bøger – men ikke nødvendigvis de nyeste – som sammenlignes med hinanden og med andre titler.

Webinaret er til dig, der gerne hurtigt vil blive opdateret på populære grene inden for børnelitteraturen. Bøger du let kan hive frem i din formidling. Der vil ikke være tale om dybdegående analyser, men lige netop en hurtig gennemgang af nogle af de sikre anbefalinger til bibliotekets yngre brugere.

Vi indleder det nye år med fire webinarer:

Tirsdag d. 29. januar, kl. 9.00-9.30 – om krimi & spænding

Tirsdag d. 26. februar, kl. 9.00-9.30 – om billedbøger

Tirsdag d. 26. marts, kl. 9.00-9.30 – om højtlæsningsbøger

Tirsdag d. 30. april, kl. 9.00-9.30 – om sjove bøger

Bøgernes målgruppe vil være op til 14 år.

Inden webinaret får du tilsendt et link og en liste over de bøger som vil blive gennemgået.

skiftende dage eller tider?

Kunne man skifte lidt i hvilke dage eller tider forløbene afholdes på en anden gang?
Jeg har eksempelvis et fast møde lige netop tirsdage i det tidsrum I lave disse e-læringsforløb, så jeg har ikke mulighed for at være med på nogen af forløbene. Tænker der også kan være andre med faste vagter og lignende der kan have samme udfordring.
Kunne en anden ide være at lægge dem på en youtube kanal e.l, så man kan se dem på et andet tidspunkt?
Synes ellers det er en super god ide med disse forløb!

skiftende dage eller tider?

Synes ellers det er en super god ide med disse forløb!

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tirsdag, 30. april 2019 - 9:00 - 9:30

Pladser i alt