Annes anbefalinger 2019 - Tema: Den komplekse billedbog

Mandag, 4. marts 2019 - 9:00

I foråret har Herning bibliotekerne en webinarrække, hvor vi delvis har fokus på børnelitteratur, men også på krimi og anbefalinger til sommerferielæsningen. Det er også i foråret Anne Juul Andersen der afholder disse tematiske litterære webinarer. Til hvert webinar vil der være en guest star.

4. marts:
Annes anbefalinger - Tema: Den komplekse billedbog

Special guest: Børne litteraturformidler Lonni Østergaard, Herning Bibliotekerne

Til dette webinar vil vi snakke særligt om de titler, der i billedbogens æstetiske form er cross-over litteratur.  De kan læses af børn i alle aldre og deres voksne. Bøgerne har den evne, at de kan forene generationer i fælles læseoplevelser. Barnet lytter og tolker ud fra et barns perspektiv, mens den voksne trækker på sine egne erfaringer og syn på tilværelsen. Bøgerne rummer ofte eksistentielle tematikker, og der leges med formsproget og det æstetiske aspekt såvel som avancerede litterære greb vægtes højt.

Webinaret er et tilbud fra Herning Bibliotekerne og underviser er litteraturformidler, Anne Juul Andersen, Herning Bibliotekerne. Anne er medlem af Koordinationsgruppen for netværk for litteraturformidlere. Webinaret bliver optaget og efterfølgende publiceret.

Praktisk info:

Dagen før får du tilsendt en mail med link til webinaret. Du kan deltage i webinaret fra din computer eller fra en Ipad. Det anbefales at du har en stabil netforbindelse og at du har et headset (gerne med USB indgang). Du får mulighed for at logge på 15 min. før webinaret går i gang, så du kan teste om din lyd fungerer som den skal.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Formidlere

Mandag, 4. marts 2019 - 9:00 - 9:45