Annes anbefalinger 2019 - Tema: Hits til læsekredsen

Torsdag, 5. september 2019 - 9:00

I efteråret har Herning bibliotekerne en webinarrække, hvor vi har fokus på læsekredse, mindre forlag, serier, faglitteratur og tendenser fra årets bogsæson. Det er formidler Anne Juul Andersen der afholder disse tematiske litterære webinarer. Til hvert webinar vil der være en guest star.

Annes anbefalinger - Tema: Hits til læsekredsen

Efteråret er højsæson for læsekredse. I denne Annes anbefalinger kigger vi på, hvilke bøger fra denne bogsæson - og sidste sæson, vi mener er gode til læsekredse.

Special guest: Anne Helen Hvelplund, der er rutineret læsekreds deltager.

Webinaret er et tilbud fra Herning Bibliotekerne og underviser er litteraturformidler, Anne Juul Andersen, Herning Bibliotekerne. Anne er medlem af Koordinationsgruppen for netværk for litteraturformidlere. Webinaret bliver optaget og efterfølgende publiceret.

Praktisk info:

Dagen før får du tilsendt en mail med link til webinaret. Du kan deltage i webinaret fra din computer eller fra en Ipad. Det anbefales at du har en stabil netforbindelse og at du har et headset (gerne med USB indgang). Du får mulighed for at logge på 15 min. før webinaret går i gang, så du kan teste om din lyd fungerer som den skal.

OBS. Tilmeld dig kun, hvis du kan deltage i webinaret. Hvis du derimod blot vil se det optagne webinar, så klik på FØLG - knappen. Så får du besked i din mail-boks, når det optagne webinar ligger klar.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Formidlere

Torsdag, 5. september 2019 - 9:00 - 9:45