Annes anbefalinger 2019 - Tema: Skønlitteratur - tendenser fra årets bogsæson

Torsdag, 7. november 2019 - 9:00

I efteråret har Herning bibliotekerne en webinarrække, hvor vi har fokus på læsekredse, mindre forlag, serier, faglitteratur og tendenser fra årets bogsæson. Det er formidler Anne Juul Andersen der afholder disse tematiske litterære webinarer. Til hvert webinar vil der være en guest star.

Annes anbefalinger - Tema: Skønlitteratur - tendenser fra årets bogsæson

Bliv præsenteret for litteratur der overrasker, forundrer og fascinerer. Hvilke kommende udgivelser fra årets bogsæson spår vi bliver læsernes favoritter?
I denne Annes anbefalinger vil vi også snakke om, hvilke forfattere du kan opleve på årets store danske bogmesse - BogForum - og blive inspireret til nye læseoplevelser.

Webinaret er et tilbud fra Herning Bibliotekerne og underviser er litteraturformidler, Anne Juul Andersen, Herning Bibliotekerne. Anne er medlem af Koordinationsgruppen for netværk for litteraturformidlere. Webinaret bliver optaget og efterfølgende publiceret.

Praktisk info:

Dagen før får du tilsendt en mail med link til webinaret. Du kan deltage i webinaret fra din computer eller fra en Ipad. Det anbefales at du har en stabil netforbindelse og at du har et headset (gerne med USB indgang). Du får mulighed for at logge på 15 min. før webinaret går i gang, så du kan teste om din lyd fungerer som den skal.

OBS. Tilmeld dig kun, hvis du kan deltage i webinaret. Hvis du derimod blot vil se det optagne webinar, så klik på FØLG - knappen. Så får du besked i din mail-boks, når det optagne webinar ligger klar.

Formidlere

Torsdag, 7. november 2019 - 9:00 - 9:45