Foto: Colourbox.dk

To bibliotekstilbud til de studerende på ungdomsuddannelserne

Tirsdag, 12. november 2019 - 8:30

Bibliotekerne leverer mange former for støtte til de studerende. Der samarbejdes i mange tilfælde med uddannelsesinstitutionerne om biblioteksbemanding på uddannelsesstedet og det lokale folkebibliotek supplerer og investerer i digitale licenser, studiefaciliteter og digitale hjælpemidler. Et par af de digitale hjælpemidler er eKurser.nu og Biblioteksvagten.dk. I eKurser.nu er der instruerende videoer til vejledning i brug af relevante kilder. De studerende kan desuden få hjælp til opgaveløsningen gennem Biblioteksvagten.dk, der i 2019 – 20 har et særligt fokus på denne målgruppe.

I dette webinar vil du derfor blive præsenteret for relevante temaer i eKurser.nu af projektleder Grete Halling, Herning Bibliotekerne. Efterfølgende en præsentation af Biblioteksvagtens tilbud, herunder markedsføringsinitiativet ved Biblioteksvagtens udviklingsansvarlige Lene Schrøder, Herning Bibliotekerne.

Webinaret er et tilbud fra de seks centralbiblioteker i forbindelse med et nationalt fokus på et institutionskendskab til de gymnasiale uddannelser.

Under indsatsen vil der desuden blive tilbudt oplæg vedrørende:

Lovrammen som de gymnasiale uddannelser er underlagt

Oplæg om de store skriftlige opgaver: https://centralbibliotek.dk/e-l%C3%A6ring-mtilmelding/de-store-skriftlige-opgaver-p%C3%A5-gymnasiet-og-hf

UNGLI - et tilbud fra det Kgl. Bibliotek

Webinaret optages og hvis du er forhindret i at kunne deltage LIVE i webinaret, så vælg FØLG, og du vil få besked i din postkasse, når webinaret er færdigoptaget og tilgængeligt

Biblioteksansatte der betjener unge på ungdomsuddannelserne

Tirsdag, 12. november 2019 - 8:30 - 9:15

Pladser i alt