Foto: Mads Led Behrend, Odense Musikbibliotek

(NY DATO) Takeovers - Når arrangementer bliver til faglig formidling

Torsdag, 11. april 2019 - 9:00

Den 6. oktober 2018 afholdtes Danmarks første ”Algorave” på Odense Musikbibliotek. 6 musikere fra hele verden mødtes og optrådte med live-kodet musik – musik, der blev skabt i øjeblikket, og som publikum kunne se udvikle sig, på storskærm.
Den efterfølgende dag afholdte musikerne en åben workshop for publikum, lokale it-interesserede, musikere og kunstakademi-studerende i, hvordan man kombinerer algoritmer og kodning med musik.

Arrangementet fik national omtale og var på forsiden af Dagbladet Informations kulturtillæg, der brugte dette arrangement som udgangspunkt i en dybdegående artikel, der satte fokus på denne nye og interessante musikgenre, og dens tilknytning til digital dannelse og samtidskritik.

Dette arrangement er dermed et eksempel på Odense Musikbiblioteks løbende fokus på, at bruge (musik)arrangementer som en central platform til formidling af fagligt indhold og gennem dette arbejde samtidig at placere biblioteket i centrum af udviklingen af det lokale kulturliv og understøttelsen af borgernes kreative livsprojekter.

Til dette webinar vil musikbibliotekar og projektleder for musik, Mads Led Behrend beskrive, hvordan musikbiblioteket i Odense arbejder med store og rummelige arrangementer baseret i musikbibliotekets filosofi om "Takeovers".
Med udgangspunkt i vores Algorave vil Mads beskrive processen med at udvikle, samle og arrangere en så stor hændelse i et ellers travlt biblioteksrum.

Webinaret bliver livstreamet og optaget

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Biblioteks- og musikformidlere, der vil inspireres til, hvordan man lader eksterne aktører overtage biblioteksrummet, samt placerer biblioteket i centrum for kulturudvikling

Torsdag, 11. april 2019 - 9:00 - 10:00

Link til livestreaming vil blive tilsendt dagen før

0,00 kr.