Opstart af online netværk for PR- og kommunikationsmedarbejdere i region Midtjylland

Tirsdag, 11. september 2018 - 9:00

Står du og savner et fagligt udviklingsnetværk, hvor du kan erfaringsudveksle, videndele og sparre med andre PR- og kommunikationsmedarbejdere fra regionen? Det får du muligheden for, når vi til efteråret starter dette online netværk op i CB Midtjylland.

Målet med netværket er at høste de lavthængende frugter. Ideerne til netværkets anvendelsesmuligheder er mange, men det er deltagerne, der bestemmer, hvad der sættes på dagsordnen. Det kan være videndeling på et strategisk såvel som på et operationelt niveau; fx sparring i forhold til PR materiale, idéer til markedsføring i det fysiske rum, intern/ekstern kommunikation, sparring på tværs ift. DR temaer eller andre landsdækkende kampagner m.m. Gruppen kan også bruges til at dele metoder og idéer til, hvordan man strukturerer indholds - & produktionsplaner på sociale medier.

Hvad kræver det at deltage i netværket?

De praktiske forhold omkring netværket vil blive besluttet i fællesskab på det indledende webinar. Du skal have lyst til både at bidrage med din viden, erfaring og kompetencer, til at lytte til og lære af andre, og til at indgå i spændende dialog med de andre deltagere i netværket.

Som udgangspunkt er netværksgruppen online, og foregår dels via en fælles kommunikationsplatform (eks. facebook eller centralbibliotek.dk), herudover vil der være mulighed for at byde ind med små tematiske oplæg for hinanden omkring det, der optager jer indenfor feltet. Oplæggene foregår via webinarer. Er der i gruppen et ønske om at mødes, så er dette bestemt også en mulighed.

Praktik ift. online opstartsmødet

Opstartsmødet foregår via webinar. Du modtager en mail med praktiske informationer dagen før mødet.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

PR- og kommunikationsmedarbejdere i Region Midtjylland