Foto: Det Kongelige Bibliotek

Rundtur i de digitale samlinger

Mandag, 2. december 2019 - 10:00

Hvis Det Kgl. Bibliotek var et skib, så var det et skib med lasten fuld af kulturarv, og vi vil gerne losse lidt af den af hos dig.

Det Kgl. Bibliotek udbyder her et webinar af en times varighed. Akademisk medarbejder Jacob H. Langkilde tager alle med på rundtur i bibliotekets mange tilbud til folkebibliotekernes brugere.

Det Kgl. Bibliotek digitalisere hvert år tusindvis af genstande. Det kan være alt fra en tryksag om en lokal forening i Fjenneslev til et fragment af et middelalderligt håndskrift. Det meste kan ses direkte i vores digitale samlinger, men det er ikke altid, at danskerne ved, at det findes, og at det også er deres.

Hør om De Digitale Samlinger, Mediestream, Danmarks Breve og de mange andre lastrum, som folkebiblioteksbrugeren vil have gavn af at kende

Om underviseren: Jacob H. Langkilde er cand.mag. i historie og er til dagligt kommunikationsmedarbejder på Det Kgl. Bibliotek i København.
Han har desuden en fortid i Det Kgl. Biblioteks specialsamlinger og arbejder med den digitale formidling af bibliotekets samlinger.

Læs mere og tilmeld dig via dette link

Medarbejdere på folkebibliotekerne, der gerne vil have større kendskab til Det Kgl. Biblioteks digitale samlinger og andre interesserede.

Mandag, 2. december 2019 - 10:00 - 11:00

Webinaret foregår online og kræver blot, at du har adgang til en pc. Det er en god idé at have høretelefoner på. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Jacob Helms Langkilde via chat funktionen i løbet af webinaret.

Torsdag, 28. november 2019 - 12:00