Søgning i Cicero og Netpunkt for begyndere

Tirsdag, 24. september 2019 - 8:30

I efteråret 2019 har Steensikre søgetips fokus på at give bedre søgeværktøjer til begyndere.

I webinaret giver Steen Ammentorp en introduktion til grundlæggende søgning i de to ressourcer Cicero og Netpunkt, og herunder fortælles om opbygningen af databrønden, som ligger til grund for begge. Steen kommer ind på indholdet i databrønden og fortæller om opbygningen af søgeindeks. Herudfra gives en introduktion af cql-søgesproget og søgestrategierne i forhold til Cicero og Netpunkt.

Undervejs i webinaret gives der eksempler på søgninger, og der vil blive en kort introduktion til brugergrænsefladerne i begge ressourcer.

Webinaret er primært rettet mod ansatte uden en biblioteks- og informationsvidenskabelig baggrund. Formålet med webinaret er, at give en forståelse opbygningen af databrønden og sammenhængen med søgning.

OBS. Tilmeld dig kun, hvis du kan deltage i webinaret. Hvis du derimod blot vil se det optagne webinar, så klik på FØLG - knappen. Så får du besked i din mail-boks, når det optagne webinar ligger klar.

Steensikre søgetips er et tilbud fra Herning Bibliotekerne.

Webinaret er primært rettet mod biblioteksansatte uden en biblioteks- og informationsvidenskabelig baggrund, men alle er velkomne til at tilmelde sig.

Tirsdag, 24. september 2019 - 8:30 - 9:30

Ansvarlig