Foto: SøgSmart.dk

SøgSmart.dk – Online introduktion til sitet

Torsdag, 23. maj 2019 - 10:00

Gentofte Centralbibliotek tilbyder en online workshop, der introducerer til principperne i SøgSmart.dk; et digitalt værktøj, der understøtter elever på grundskoleniveau i at informationssøge og være kildekritiske.

SøgSmart er opbygget af tre grundlæggende forløb, der kan anvendes fra 3.-9.klasse, 3 kortere eksamensrettede forløb til udskolingen, samt et forløb der fokuserer på kildekritik.

På webinaret introduceres de didaktiske og pædagogiske overvejelser i forhold til sitets opbygning, funktionaliteten i sitet samt alle de praktiske oplysninger, der er relevante for at kunne bruge værktøjet sammen med skolerne.

Deltagerne får mulighed for at prøve SøgSmart af og kan stille spørgsmål til projektlederen.

Link til webinaret sendes til deltagerne, når tilmeldingsfristen er udløbet.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Webinaret henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med SøgSmart

Torsdag, 23. maj 2019 - 10:00 - 12:00

Webinar. Deltagelse er gratis.

0,00 kr.

Pladser i alt