SPROGSTART 2020 - SKAL I VÆRE MED? (Webinar og 6 små film)

Onsdag, 6. november 2019 - 10:00
aalborg

Dette forløb giver jer en lang række informationer og viden om tankerne bag Sprogstartskonceptet.
Med film og Webinar får I gode forudsætninger for at vurdere, om I skal være med i Sprogstart 2020.

Forløbet består af  6 korte film, der introducerer jer til Sprogstartskonceptet samt et Webinar, der afholdes d. 6. november 2019.
For at deltage i Webinaret forudsættes det, at I har set filmene, så I ved, hvad grundstenene i konceptet er.

På Webinaret - der har form af en spørgetime - fortæller Gritt Elmeskov og Camilla Jepsen, Aalborg Bibliotekerne ganske kort om Sprogstartskonceptet for derefter at svare på de spørgsmål, I måtte have.
Ved at deltage i Webinaret får I derved også mulighed for at høre, hvad kollegaerne rundt omkring i landet har af spørgsmål, undren og eventuelle erfaringer med Sprogstart.

Linket til webinaret : https://bibliotekerne.adobeconnect.com/sprogstart/
Der er adgang fra ca 9.50

De 6 film ses NU på dette link: http://sprog.aalborgbibliotekerne.dk
 De varer  2-4 min/pr film og har følgende titler:

• Forskningsresultater
    Se og hør forsker fra Trygfondens Børneforskningscenter, Dorthe Bleses fortælle om resultaterne fra forskningsprojektet Sprogstart og om, hvorfor Sprogstart virker!

• Tankerne bag
    Se og hør om tankerne bag Sprogstart.

• Bestilling og klargøring
    Se blandt andet hvordan I bestiller Sprogstartssæt med levering fra maj måned 2020.

• Sprogstart 1-3 år
    Sprogstart 1-3 år henvender sig til børn i vuggestue og dagpleje. I filmen kan I blandt andet se, hvad der er i en Sprogstartspose, hvor lang tid et Sprogstartsforløb varer og meget mere.

• Sprogstart 3-6 år
    Sprogstart 3-6 år henvender sig til børnehavebørn. I filmen kan I blandt andet se, hvad der er i en Sprogstartspose, hvor lang tid et Sprogstartsforløb varer og meget mere.

• Samarbejde
    Hør Mathias Maagaard Jensen fra Aalborg Bibliotekerne fortælle om egne erfaringer med Sprogstart – blandt andet fra samarbejdet mellem bibliotek og dagtilbud.

Alle biblioteksansatte med interesse for sprogsporet. Er relevant for jer der skal være med for første gang, eller overvejer at være med.
Men er samtidig en brush-up med information for jer der allerede tidligere har deltaget.

Onsdag, 6. november 2019 - 10:00 - 10:30

Aalborg Bibliotekerne