Foto: Roskilde Bibliotekerne

Tid Til Tegneserier – Tips og tendenser indenfor tegneserieverdenen

Onsdag, 4. september 2019 - 12:00

Dagens program vil blive offentrligjort på et senere tidspunkt

'Tid Til Tegneserier' er også titlen på formidlingsvideoerne, som produceres i Roskilde Centralbibliotek-regi. Det er korte videoer (max 2 min.), der med speak og scannede tegninger præsenterer en konkret titel, serie, eller skaber. Der er to formål med videoerne: det ene er at give jer formidlere en nem hurtig indgang til at få viden om den konkrete tegneserie. Den anden er muligheden for at benytte videoerne som formidling for bibliotekets brugere. På Facebook, hjemmeside o.s.v.

Kort om formidleren: Morten Langkilde er bibliotekar ved Roskilde Bibliotekerne, og livslang tegneserieelsker. Fagreferent for området og lektøranmelder. Sideløbende næstformand i Dansk Tegneserieråd, der er en forening, der arbejder for udbredelse og konsolidering af tegneserien i Danmark.

Praktisk info:

Du vil få tilsendt et link i dagene optil webinarets afholdelse. Du kan tilgå webinaret via computer, Ipad eller smartphone. Det anbefales, at du har en stabil internetforbindelse og højtalere m. USB indgang. Det vil være muligt at teste sin lyd 15-20 minutter før vi går i gang.

Webinaret vil blive optaget og lagt ud på centralbibliotek.dk. Hvis du har tilmeldt dig arrangementet, vil du efterfølgende få tilsendt det materiale som bliver delt.

Nyt om Tid Til Tegneserie-webinaret

Kære deltagere

Vi er desværre blevet forhindret i at afholde Tid Til Tegneserier d. 4. september. Men I skal selvfølgelig ikke snydes!

Derfor har vi optaget anden episode, som I vil modtage i jeres indbakke indenfor de næste par dage. Det optaget webinar kan tilgås så snart I modtager linket.

Morten L. og Morten R.

Biblioteksformidlere, som har interesse i at vide mere om tegneseriens genretræk.

Onsdag, 4. september 2019 - 12:00 - 13:00

I vil modtage en mail med link til videoen på dagen for afholdese.

0,00 kr.

Pladser i alt