eKurser.nu - som supplement til bibliotekets læringsindsats. Optaget webinar

Bliv opdateret på, hvad eKurser tilbyder borgerne i dette webinar. Optagelsen blev foretaget d. 9. oktober 2018.

Få klarhed over, hvordan og hvornår I som bibliotekspersonale kan bruge eKurser.nu i mødet med brugerne både i biblioteksrummet og på jeres hjemmeside.

eKurser.nu er en portal, der samler små kurser om hverdags-it, bl.a. om digital dannelse og digital sikkerhed. Men eKurser.nu er meget mere end det. eKurser.nu er i "Brønden", så borgerne let kan finde kurserne via søgningen. eKurser kan også være nyttigt indhold på jeres hjemmeside. På den måde kan eKurser supplere jeres læringsindsats rettet mod borgerne.

I webinaret fortælles om aktuelle kurser og kampagner. Vi viser, hvordan I kan genanvende indhold på jeres hjemmesider.

HUSK: eKurser er også på Facebook med fif til jer!

Underviser er Grete Halling, Herning Bibliotekerne

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Personale, der formidler til borgerne, laver temaeksponeringer i biblioteket og til jer, der står for bibliotekets webindhold.