Litteraturvinkler
Foto: PR foto

Når litteratur formidles gennem debat og dialog

Arbejder du med arrangementer på biblioteket? Så kan du se nedenstående webinarer og få redskaber og inspiration til, hvordan du får den dialogskabende og brugerinvolverende samtale i gang på dit bibliotek.

Med afsæt i projektet Litteraturvinkler, der er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen, sætter webinarerne fokus på brugerinddragende og dialogskabende arrangementer på biblioteket. Projektet har afprøvet forskellige former for brugerinddragelse op til og under de enkelte arrangementer, samt leget med arrangementsformen i et forsøg på at gøre litteraturformidlingen mere levende og debatterende.

I webinarerne samtaler projektleder Stine Lindbjerg Kjær og projektmedarbejder Michael Linde Larsen fra Odense Biblioteker og Borgerservice med evaluator Suzette Frovin om nye måder at arbejde med litteraturformidling på.

Du kan se alle fem videoer via denne playliste eller se dem enkeltvis ved at trykke på nedenstående links.

Se ’Introduktion’ (ca. 2 min.), samt en eller flere af nedenstående webinarer alt efter interesse.

Webinarerne er baseret på erfaringer fra Litteraturvinklers arrangementsrække på Odense Biblioteker og Borgerservice, Middelfart Kultur & Bibliotek og Biblioteket Sønderborg.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.