Roskilde CB Netværk for digitale kontaktpersoner og it-vejledere
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Vejle, 10. oktober 2019

Kære digitale kontaktpersoner og it-vejledere! Vi er glade for at kunne invitere jer til et internat fyldt med spændende oplæg og gode muligheder for at styrke relationer og faglig sparring i netværket.

Roskilde CB Netværk for digitale kontaktpersoner og it-vejledere
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Vordingborg, 29. november 2018

Middelfart, 14. november 2018

https://centralbibliotek.dk/sites/default/files/dokumenter/Anbefalinger%20fra%20deltagere%20i%20seminaret%20afholdt%20i%202017.pdfLær at lykkes med digital ledelse i dit bibliotek
Få grebene til at arbejde aktivt med digital ledelse i praksis og digital organisationsudvikling.
På forløbet får du viden om digital transformation og hvad der kendetegner fremtidens biblioteker fra forskere, erhvervsfolk og personer fra danske biblioteker med fingeren på den digitale puls.

Karrebæksminde, 23. november 2017

Hvilke nye veje skal vi gå - og hvordan skal vi justere i vores tilbud, for at sikre at vi skaber værdi for borgere og virksomheder, der har brug for at være mere it-parate?
Hvordan bringer vi biblioteket i spil i en kommunal dagsorden på området?
Hvordan kan vi byde ind på nye måder og løse opgaverne i samarbejde med andre aktører i kommunen?

Middelfart, 27. november 2017

Lær at lykkes med digital ledelse i dit bibliotek.

Herning, 21. september 2017

Efteråret nærmer sig og Herning Bibliotekerne inviterer vanen tro til 12-12 møde.

Toronto, 15. maj 2017

I perioden 15. maj til 21. maj 2017 arrangerer Herning Bibliotekerne en studietur til biblioteket i Toronto, Canada.

Karrebæksminde, 15. december 2016

Internatet byder på oplæg og workshop omkring grænser i forhold til vejledningspligten og retssikkerheden. Vi får  besøg fra Kulturstyrelsen, og der vil være spændende indlæg om konkrete indsatser fra de deltagende biblioteker.

Abonnér på RSS - Internat