Foto: Martin Bigum
Svendborg, 30. januar 2020

Alle taler om det, men hvad vil det egentlig sige at være kreativ? Og hvilken betydning har det kreative for vores læring og dannelse? Kan det overhovedet sættes i bås?

eReolens efterårskonference
Middelfart, 27. november 2019

Igen i år sætter vi spot på digital læsning og lydtendenser til eReolens Efterårskonference med fire spændende oplæg.

Endnu engang uddeler vi desuden to eReolen-priser og løfter sløret for dette års mest lånte bøger.

Billedstrøm konference
Foto: Festivalen Billedstrøm
Køge, 26. september 2019

Deltag i Billedstrøms konference, der handler om at skabe et tværfagligt fællesskab og en ramme for, hvordan billeder og visuelle fortællinger kan blive en betydningsfuld del i børns hverdag.

Foto: Halmstad Konferencen
29. april 2019

Den årlige Halmstadkonferansen arrangeres i Tønsberg 29. -30. april 2019.

Vi ønsker dere velkommen allerede fra søndag 28. april med mottakelse i Tønsbergs storstue: Tønsberg og Færder bibliotek!

Foto: Foto: Roskilde Bibliotekerne
Aarhus C, 30. april 2019

Digital litteratur, som nyt bibliotekstilbud, er modnet meget de senere år og på denne temadag er der fokus på, hvordan vi som biblioteker kan håndtere de litterære genrer, der er født i digitale medier.

Frederiksberg, 6. marts 2019

Augmented Reality er en af de teknologier, som for alvor har gjort sit indtog de seneste år – bl.a. via Pokémon Go og Snapchat. Men hvordan bringer vi Augmented Reality ind på bibliotekerne?

Odense, 7. maj 2019

Hvad sker der, når bibliotekerne inviterer brugerne aktivt med i arrangementer? Hvordan kan vi bruge debat som et instrument til at gøre biblioteket mere udfordrende? Kan og skal litteraturen formidles gennem diskussioner og debatter?

Foto: Herning Bibliotekerne
17. januar 2019

Børnelitteraturen er en stor del af børns liv allerede fra de er helt små.

Desværre viser aktuelle undersøgelser, at lysten til at læse litteratur har været faldende over en årrække, jo ældre børnene bliver.

Billedstrøm konference
Foto: Festivalen Billedstrøm
Køge, 11. oktober 2018

Deltag i Billedstrøms konference om visuel literacy, børn og dannelse i et kulturformidlingsperspektiv.

Middelfart, 9. oktober 2018

Udviklingsprojektet ”Læseløft for de 10 til 13-årige med frivillige i skoler og biblioteker” inviterer til evalueringskonference. Projektet gennemføres af folkebiblioteker og skoler i Frederikssund, Egedal og Herlev Kommuner.

Abonnér på RSS - Konference