Foto: Herning Bibliotekerne
17. januar 2019

Børnelitteraturen er en stor del af børns liv allerede fra de er helt små.

Desværre viser aktuelle undersøgelser, at lysten til at læse litteratur har været faldende over en årrække, jo ældre børnene bliver.

Billedstrøm konference
Foto: Festivalen Billedstrøm
Køge, 11. oktober 2018

Deltag i Billedstrøms konference om visuel literacy, børn og dannelse i et kulturformidlingsperspektiv.

Middelfart, 9. oktober 2018

Udviklingsprojektet ”Læseløft for de 10 til 13-årige med frivillige i skoler og biblioteker” inviterer til evalueringskonference. Projektet gennemføres af folkebiblioteker og skoler i Frederikssund, Egedal og Herlev Kommuner.

Foto: Det Danske Filminstitut
Odense, 28. august 2018

Nu kan du tilmelde dig Det Danske Filminstituts årlige filmseminar for bibliotekarer. Det finder sted i Odense 28.-29. august 2018, og der er masser af nye film og oplæg fra filmfolk og formidlere på programmet.

Foto: Fjordbyen i Aalborg, 2018 (Danish_imagemaker (instagram) / Mike)
Kgs. Lyngby, 6. juni 2018

LFF (Landsforeningen til bevaring af Foto og Film) afholder sommerseminar under overskriften:

Billeder af byen – i går, i dag og i morgen. Inspiration til nye metoder.

Foto: Læsekompasset
Odense C, 7. juni 2018

Læsekompasset introducerer en helt ny måde at skabe inspiration til læsning baseret på indeksering af læseoplevelsen.

Odense C, 2. maj 2018

Netværk for litteraturformidlere inviterer til den årlige konference, der i år foregår på Odense Hovedbibliotek, så vi kan få lejlighed til at se deres guldfarvede nyrenoveringer.

Silkeborg, 21. marts 2018

Biblioteket som mødested for lokal samskabelse og drivkraft for nye lokale fællesskaber.

Billund, 5. april 2018

MAKING: At tænke med hænderne
- Læring gennem leg på biblioteket

Odense, 6. februar 2018

Hvad skal vi med de åbne biblioteker?
I 2010 fik Fyn sit første åbne bibliotek i Broby. Siden da er antallet af steget støt, og profilerne for de åbne biblioteker er mange.

Abonnér på RSS - Konference