Billedstrøm konference
Foto: Festivalen Billedstrøm
Køge, 26. september 2019

Deltag i Billedstrøms konference, der handler om at skabe et tværfagligt fællesskab og en ramme for, hvordan billeder og visuelle fortællinger kan blive en betydningsfuld del i børns hverdag.

Foto: Halmstad Konferencen
29. april 2019

Den årlige Halmstadkonferansen arrangeres i Tønsberg 29. -30. april 2019.

Vi ønsker dere velkommen allerede fra søndag 28. april med mottakelse i Tønsbergs storstue: Tønsberg og Færder bibliotek!

Foto: Foto: Roskilde Bibliotekerne
Aarhus C, 30. april 2019

Digital litteratur, som nyt bibliotekstilbud, er modnet meget de senere år og på denne temadag er der fokus på, hvordan vi som biblioteker kan håndtere de litterære genrer, der er født i digitale medier.

Frederiksberg, 6. marts 2019

Augmented Reality er en af de teknologier, som for alvor har gjort sit indtog de seneste år – bl.a. via Pokémon Go og Snapchat. Men hvordan bringer vi Augmented Reality ind på bibliotekerne?

Odense, 7. maj 2019

Hvad sker der, når bibliotekerne inviterer brugerne aktivt med i arrangementer? Hvordan kan vi bruge debat som et instrument til at gøre biblioteket mere udfordrende? Kan og skal litteraturen formidles gennem diskussioner og debatter?

Foto: Herning Bibliotekerne
17. januar 2019

Børnelitteraturen er en stor del af børns liv allerede fra de er helt små.

Desværre viser aktuelle undersøgelser, at lysten til at læse litteratur har været faldende over en årrække, jo ældre børnene bliver.

Billedstrøm konference
Foto: Festivalen Billedstrøm
Køge, 11. oktober 2018

Deltag i Billedstrøms konference om visuel literacy, børn og dannelse i et kulturformidlingsperspektiv.

Middelfart, 9. oktober 2018

Udviklingsprojektet ”Læseløft for de 10 til 13-årige med frivillige i skoler og biblioteker” inviterer til evalueringskonference. Projektet gennemføres af folkebiblioteker og skoler i Frederikssund, Egedal og Herlev Kommuner.

Foto: Det Danske Filminstitut
Odense, 28. august 2018

Nu kan du tilmelde dig Det Danske Filminstituts årlige filmseminar for bibliotekarer. Det finder sted i Odense 28.-29. august 2018, og der er masser af nye film og oplæg fra filmfolk og formidlere på programmet.

Foto: Fjordbyen i Aalborg, 2018 (Danish_imagemaker (instagram) / Mike)
Kgs. Lyngby, 6. juni 2018

LFF (Landsforeningen til bevaring af Foto og Film) afholder sommerseminar under overskriften:

Billeder af byen – i går, i dag og i morgen. Inspiration til nye metoder.

Abonnér på RSS - Konference