Vejle, 1. december 2014

Vejle og Odense Biblioteker inviterer til Årets nye musik.

Årets nye musik giver dig et overblik over tidens nye strømninger og udpeger de væsentligste udgivelser inden for rock, jazz og klassisk.

Roskilde, 26. november 2012

Få et samlet indblik i biblioteksverdenen

Foto: Odense Biblioteker og Borgerservice
Odense C, 20. maj 2019

Guidet Fælleslæsning (aka Shared reading)  er en særlig metode til at dele litteratur med andre.

Foto: Odense Biblioteker og Borgerservice
Odense C, 15. maj 2019

Ulla Flye Andersen sætter fokus på dialogisk læsning: hvordan og hvorfor med børn i alderen 5-8 år.

Foto: Roskilde Bibliotekerne
Næstved, 16. maj 2019

Højtlæsning er en disciplin for sig. Og den tekniske tilgang vil variere alt efter tekstgenre, publikum og lokation.

Ringsted, 16. maj 2019

Den 11. april 2019 lancerer DDB bibliotekernes fælles BI-løsning FAKTOR, som er et værktøj til at tage beslutninger om drift og udvikling på baggrund af statistik og brugeradfærd.

Hellerup, 29. april 2019

Vejle, 21. maj 2019