Vejle, 1. december 2014

Vejle og Odense Biblioteker inviterer til Årets nye musik.

Årets nye musik giver dig et overblik over tidens nye strømninger og udpeger de væsentligste udgivelser inden for rock, jazz og klassisk.

Roskilde, 26. november 2012

Få et samlet indblik i biblioteksverdenen

5. december 2019

Årets børne- og ungdomsbøger - set fra anmelderens og forlagets side

Vejle Bibliotekerne inviterer igen i år til en gennemgang af de nyeste børne- og ungdomsudgivelser.

Foto: Colourbox
Herning, 27. september 2019

Som medarbejder der arbejder med markedsføring og kommunikation af bibliotekets aktiviteter er det en god ballast at kende til Adfærdspsykologi og Adfærdsdesign. Kurset vil give dig viden og værktøjer til at kunne skabe effektive kampagner.

Foto: Colourbox.com
Hellerup, 23. oktober 2019

God projektledelse afhænger både af almen praksis og faglige specialkompetencer.

Foto: Colourbox.com
Hellerup, 26. september 2019

Guidet fællessang er et nutidigt bud på bibliotekets musikformidling, og samtidig en oplagt mulighed for at biblioteket kan spille en aktiv rolle i kommunens arbejde med at skabe fællesskaber blandt borgere af mange slags.

Foto: Odense Biblioteker og Borgerservice
Odense C, 20. maj 2019

Guidet Fælleslæsning (aka Shared reading)  er en særlig metode til at dele litteratur med andre.

Foto: Odense Biblioteker og Borgerservice
Odense C, 15. maj 2019

Ulla Flye Andersen sætter fokus på dialogisk læsning: hvordan og hvorfor med børn i alderen 5-8 år.

Foto: Roskilde Bibliotekerne
Næstved, 16. maj 2019

Højtlæsning er en disciplin for sig. Og den tekniske tilgang vil variere alt efter tekstgenre, publikum og lokation.

Ringsted, 16. maj 2019

Den 11. april 2019 lancerer DDB bibliotekernes fælles BI-løsning FAKTOR, som er et værktøj til at tage beslutninger om drift og udvikling på baggrund af statistik og brugeradfærd.

Abonnér på RSS - Kursus