Vejle, 1. december 2014

Vejle og Odense Biblioteker inviterer til Årets nye musik.

Årets nye musik giver dig et overblik over tidens nye strømninger og udpeger de væsentligste udgivelser inden for rock, jazz og klassisk.

Roskilde, 26. november 2012

Få et samlet indblik i biblioteksverdenen

aalborg, 3. oktober 2019

Kursusdagen tager udgangspunkt i det gratis visuelle programmeringssprog  Scratch

Foto: Roskilde Bibliotekerne
Næstved, 27. november 2019

I dette fortsætterkursus i højtlæsningsteknik tager vi skridtet videre fra teori og afprøvning af værktøjer til et øget fokus på højtlæsning i praksis.

Odense, 11. september 2019

Digitaliseringsstyrelsen er ved at udvikle et nyt undervisningsmateriale til seniorer 60+ om it-sikkerhed. Undervisningsmaterialet bliver bliver gratis tilgængeligt for biblioteker landet over til efteråret.

Hellerup, 18. september 2019

Kursusdagen er aflyst. Man kan i stedet tilmelde sig det tilsvarende kursus i Gentofte 16.

Hellerup, 16. september 2019

Vejle, 5. december 2019

Årets børne- og ungdomsbøger - set fra anmelderens og forlagets side

Vejle Bibliotekerne inviterer igen i år til en gennemgang af de nyeste børne- og ungdomsudgivelser.

Abonnér på RSS - Kursus