Vejle, 1. december 2014

Vejle og Odense Biblioteker inviterer til Årets nye musik.

Årets nye musik giver dig et overblik over tidens nye strømninger og udpeger de væsentligste udgivelser inden for rock, jazz og klassisk.

Roskilde, 26. november 2012

Få et samlet indblik i biblioteksverdenen

Ringsted, 16. maj 2019

Den 11. april 2019 lancerer DDB bibliotekernes fælles BI-løsning FAKTOR, som er et værktøj til at tage beslutninger om drift og udvikling på baggrund af statistik og brugeradfærd.

Hellerup, 29. april 2019

Vejle, 21. maj 2019

Herning, 24. maj 2019

Odense C, 23. maj 2019

aalborg, 30. april 2019

Hellerup, 14. maj 2019

Pianist og P2-vært Mathias Hammer stiller skarpt på trends og tendenser inden for den klassiske musik.
Hvilke komponister og stilarter er tidens foretrukne? Hvilke musikere og dirigenter er indspilningsaktuelle med lytteværdige optagelser?

Foto: Odense Biblioteker og Borgerservice
28. marts 2019

Højtlæsning er en disciplin for sig. Og den tekniske tilgang vil variere alt efter tekstgenre, publikum og lokation.

Abonnér på RSS - Kursus