Vejle, 1. december 2014

Vejle og Odense Biblioteker inviterer til Årets nye musik.

Årets nye musik giver dig et overblik over tidens nye strømninger og udpeger de væsentligste udgivelser inden for rock, jazz og klassisk.

Roskilde, 26. november 2012

Få et samlet indblik i biblioteksverdenen

Foto: DBC as
Aalborg, 6. december 2018

I forbindelse med at Danbib er flyttet over i Brønden, har netpunkt.dk-grænsefladen fået  nyt udseende og nye søgemuligheder.

Kom og få en introduktion til nyt netpunkt.dk.

Kurset  komme omkring disse emner:

Vejle, 4. december 2018

Vejle Bibliotekerne inviterer igen i år til en gennemgang af de nyeste børne- og ungdomsudgivelser.

Foto: Erhvervstyrelsen
Hellerup, 20. december 2018

Torsdag den 20. december fortæller medarbejdere fra Erhvervsstyrelsens Kundesupport, hvordan du som it-vejleder på biblioteket kan vejlede og hjælpe virksomheder, der er særligt udfordrede i forhold til digital selvbetjening.

Foto: Erhvervstyrelsen
Odense C, 13. december 2018

Torsdag d. 13. december fortæller medarbejdere fra Erhvervsstyrelsens Kundesupport, hvordan du som it-vejleder på biblioteket kan vejlede og hjælpe virksomheder, der er særligt udfordrede i forhold til digital selvbetjening.

Foto: virk.ek
Herning, 12. december 2018

Onsdag d. 12. december fortæller medarbejdere fra Erhvervsstyrelsens Kundesupport, hvordan du som it-vejleder på biblioteket kan vejlede og hjælpe virksomheder, der er særligt udfordrede i forhold til digital selvbetjening.

Vejle, 10. december 2018

Kl. 9.30-10.00 Ankomst og morgenmad

Kl. 10.00-10.30 LYT: Erfaringer med lyrikformidling

Foto: Colourbox
Vejle, 28. november 2018

Podcast er et medie i rivende udvikling, og det er yderst relevant for bibliotekerne at komme med på vognen. Podcasting rummer nemlig et væld af muligheder for kulturformidleren. Det er en nem måde at tale direkte til borgerne.

Abonnér på RSS - Kursus