Vejle, 1. december 2014

Vejle og Odense Biblioteker inviterer til Årets nye musik.

Årets nye musik giver dig et overblik over tidens nye strømninger og udpeger de væsentligste udgivelser inden for rock, jazz og klassisk.

Roskilde, 26. november 2012

Få et samlet indblik i biblioteksverdenen

Hellerup, 8. februar 2019

I forbindelse med at Danbib er flyttet over i Brønden, har netpunkt.dk-grænsefladen fået helt nyt udseende og nye søgemuligheder.

Kom og få en introduktion til det ny netpunkt.dk.

Kurset vil bl.a. komme omkring disse emner:

Odense, 17. januar 2019

Kom og få en introduktion til det ny netpunkt.dk.

Kurset vil bl.a. komme omkring disse emner:

Hellerup, 30. januar 2019

Kurset er udsolgt, men dubleres 8/2 2019.

Foto: Ahmad Joumaa
Hellerup, 28. januar 2019

De danske folkebiblioteker udgør en unik platform for kulturformidling og integration. Både politikere og Danmarks Biblioteksforening ønsker, at bibliotekerne skal spille en større rolle i formidlingen af dansk kultur til udsatte boligområder.

Aalborg, 6. december 2018

I forbindelse med at Danbib er flyttet over i Brønden, har netpunkt.dk-grænsefladen fået  nyt udseende og nye søgemuligheder.

Kom og få en introduktion til nyt netpunkt.dk.

Kurset  komme omkring disse emner:

Vejle, 4. december 2018

Vejle Bibliotekerne inviterer igen i år til en gennemgang af de nyeste børne- og ungdomsudgivelser.

Foto: Erhvervstyrelsen
Hellerup, 20. december 2018

Torsdag den 20. december fortæller medarbejdere fra Erhvervsstyrelsens Kundesupport, hvordan du som it-vejleder på biblioteket kan vejlede og hjælpe virksomheder, der er særligt udfordrede i forhold til digital selvbetjening.

Foto: Erhvervstyrelsen
Odense C, 13. december 2018

Torsdag d. 13. december fortæller medarbejdere fra Erhvervsstyrelsens Kundesupport, hvordan du som it-vejleder på biblioteket kan vejlede og hjælpe virksomheder, der er særligt udfordrede i forhold til digital selvbetjening.

Abonnér på RSS - Kursus