Vejle, 1. december 2014

Vejle og Odense Biblioteker inviterer til Årets nye musik.

Årets nye musik giver dig et overblik over tidens nye strømninger og udpeger de væsentligste udgivelser inden for rock, jazz og klassisk.

Foto: colourbox.dk
aalborg, 30. oktober 2018

Vedligehold af katalogdata

Herning, 28. november 2018

I forbindelse med at Danbib er flyttet over i Brønden, har netpunkt.dk-grænsefladen fået helt nyt udseende og nye søgemuligheder.

Kom og få en introduktion til nyt netpunkt.dk.

Odense, 21. november 2018

Kom og få en introduktion til det ny netpunkt.dk.

Professionel borgerkontakt
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Nakskov, 14. november 2018

Vil du som biblioteks- eller borgerservicemedarbejder have redskaber til at håndtere de svære situationer i borgerkontakten professionelt? Vil du gerne være bedre til at forstå egne og andres reaktioner og følelser når mødet med borgeren er svært? Vil du blive bedre til at sætte grænser for borgerne uden dårlig samvittighed? Ønsker du dybdegående kendskab til borgerarbejdets indbyggede dilemmaer og strategier for at håndtere dem på en anden måde?

Professionel borgerkontakt
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Nakskov, 24. oktober 2018

Vejle, 7. november 2018

Kom og få en introduktion til nyt netpunkt.dk.

Hellerup, 13. november 2018

Kurset er udsolgt. Man er velkommen til at skrive til bsc@gentofte.dk, hvis man ønsker at komme på venteliste eller blive orienteret i tilfælde af endnu en dublering.

Foto: Colourbox
Herning, 18. september 2018

Stemmen bliver hæs, oplæsningen enstonig og du begynder selv at synes, at din oplæsning er kedelig.

Hellerup, 25. september 2018

Hands-on kursus i Cicero Katalogisering