Vejle, 1. december 2014

Vejle og Odense Biblioteker inviterer til Årets nye musik.

Årets nye musik giver dig et overblik over tidens nye strømninger og udpeger de væsentligste udgivelser inden for rock, jazz og klassisk.

Roskilde, 26. november 2012

Få et samlet indblik i biblioteksverdenen

Haslev, 25. november 2019
Foto: Colourbox.dk
Herning, 31. oktober 2019

Herning bibliotekerne holder et internt mini-personalekursus i grundlæggende søgefunktioner. Underviser er Steen Ammentorp, Herning Bibliotekerne.

Naturvidenskabelig informationssøgning
Foto: Colourbox
Vejle, 13. januar 2020

Vil du gerne vil være mere fortrolig med informationssøgning inden for de naturvidenskabelige emner? Så har du chancen nu!

Naturvidenskabelig informationssøgning
Foto: Colourbox
Vejle, 25. november 2019

aalborg, 3. oktober 2019

Kursusdagen tager udgangspunkt i det gratis visuelle programmeringssprog  Scratch

Foto: Roskilde Bibliotekerne
Næstved, 27. november 2019

I dette fortsætterkursus i højtlæsningsteknik tager vi skridtet videre fra teori og afprøvning af værktøjer til et øget fokus på højtlæsning i praksis.

Abonnér på RSS - Kursus