Hellerup, 5. december 2019

På dette kursusforløb sætter vi fokus på Shared Reading som metode, og du bliver på kurset uddannet som Shared Reading-læsegruppeleder.

15. oktober 2019

Vil I arbejde konkret med digital transformation på biblioteket, så vær med når Centralbibliotekerne gentager organisationsforløbet ”Digital transformation i bibliotekerne” med start medio oktober.

Herning, 29. oktober 2019

På efterspørgsel gentager vi kurset Bliv shared reading-læsegruppeleder med Cecilie Laskie. På kurset sætter vi fokus på shared reading (fælleslæsning) som metode, og du bliver uddannet til shared reading-læsegruppeleder.

Roskilde, 21. oktober 2019

Ønsker du at udvikle fremtidens bibliotek gennem involvering af lokalområdets mange forskellige aktører og perspektiver? Ønsker du at skabe bæredygtige løsninger gennem meningsfulde og engagerende processer, der forankres og lever i hverdagen? Ønsker du at designe og lede processer, der skaber reelt medejerskab for dine interessenter?

Online-video med tekster
Holbæk, 11. september 2019

Vil du gerne arbejde mere professionelt med videoformidling i biblioteket? Her er chancen for at gå i dybden med nye og avancerede apps til både optagelse og redigering af video på mobilen.

Foto: Centralbibliotekerne
Vejle, 24. september 2019
Så er det atter muligt at tilmelde sig Biblioteksdidaktik.
Foto: Centralbibliotekerne
Roskilde, 25. september 2019
Så er det at atter muligt at tilmelde sig Biblioteksdidaktik.
Hellerup, 12. november 2019

Alle pladser er optaget. Kurset dubleres 5. og 12 december.

Online-video med tekster
Haslev, 14. maj 2019

Vil du gerne lære at bruge mobilen til at formidle jeres historier fra biblioteket? Lær at planlægge og optage højdepunkter fra din booktalk, et forfatterarrangement eller små formidlingsvideoer på en enkel og nem måde.

Hellerup, 5. april 2019

Kurset er udsolgt. Man er velkommen til at skrive til bsc@gentofte.dk, hvis man vil på venteliste eller orienteres om en eventuel dublering af kurset.

Abonnér på RSS - Kursusforløb