Netværk for FBS praktikere
Foto: colourbox
Roskilde, 20. marts 2019

Hermed indkaldes til FBS netværksmøde for Roskildes CB-område.

Foto: Vejle Bibliotekerne
Vejle, 18. februar 2019

Tema: Branding af kulturområdet

09.30 - 12.30 (åben del)
Workshop om branding og kommunikation ved Kristian Riis

Roskilde CB Netværk for administrative medarbejdere
Solrød Strand, 28. februar 2019

I inviteres hermed til møde i NAM-netværket. Det kommer til at foregå på Solrød Bibliotek.

Emnerne er Opkrævning af gammelt gæld ifm. Overgang til Cicero, Debitor opkrævning Cicero 2. step fra foråret 2019, Princh løsning på kopimaskiner, Pengeløst bibliotek.

BoK - Netværk for Brugeroplevet Kvalitet
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Nykøbing Sjælland, 2. april 2019

Vi skal hører om, hvordan en festival kan anvendes som inspiration ifm. brugerinvolvering. Her vil Ph.d. Paya Hauch Fenger, KADK, holde et oplæg og lave øvelser med udgangspunkt i sin Ph.d. '"Festivalen som prototype". Vi forsætter også med "Kompetencefangst", hvor en heldig netværksdeltager får mulighed for at få input til en aktuel udfordring.

Foto: Bibliotekernes Sprogspor
Hellerup, 11. januar 2019

Gentofte Centralbibliotek inviterer regionens biblioteker til informationsmøde om Bibliotekernes Sprogspor.

Bibliotekernes Sprogspor
Herning, 8. januar 2019

Skal I være en del af Bibliotekernes Sprogspor?

Biblioteksledermøde Region Midtjylland
Ikast, 29. januar 2019

Har I godt fat på ungdomsuddannelserne?

Biblioteksledermøde
2. maj 2019

Sæt allerede nu kryds i kalenderen torsdag d. 2. maj 2019, hvor årets andet biblioteksledermøde i Region Midtjylland finder sted.

Foto: Colourbox.dk
Herlev, 20. marts 2019

Få fingeren på pulsen af den nyeste danske litteratur – og få et eksklusivt blik på forlagenes kommende titler og bliv klædt på til materialevalg og nye læseoplevelser.

Foto: Colourbox.dk
Herlev, 22. maj 2019