Vejle, 21. maj 2019

Tredje møde i Netværket: Brug Data og Statistik smartere.

Program:
Kl. 12.30

Roskilde CB Netværk for administrative medarbejdere
Næstved, 13. juni 2019

I inviteres hermed til møde i NAM-netværket. Det kommer til at foregå på Næstved Bibliotek og Borgerservice.

Biblioteksledermøde Region Midtjylland
Herning, 17. juni 2019

Mandag d. 17. juni 2019 afholdes et ekstraordinært biblioteksledermøde, hvor Slots- og Kulturstyrelsen kommer og fortæller om processen for indgåelse af de kommende rammeaftaler.

Dagsorden:

BoK - Netværk for Brugeroplevet Kvalitet
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Næstved, 19. juni 2019

Vi får besøg af chefkonsulent Lotte Tangbæk ved Institut for ledelse og forvaltning på Metropol. Lotte vil fortælle om, hvordan vi kan bruge virkningsevaluering til at undersøge, hvad brugerne reelt får ud af bibliotekernes forskellige tilbud.

Foto: Vejle Bibliotekerne
Kolding, 3. april 2019

Dagsorden

10.00-12.00
Besøg af SLKS
ved specialkonsulent Kamma Kirk Sørensen og konsulent Signe Thomsen - begge Center for Kunst og Biblioteker

• Statens rolle på folkebiblioteksområdet

Roskilde CB: DDB CMS for praktikere
Greve, 5. april 2019

Kampagnemodul, sektioner og BPI

5. april mødes vi til arbejdsmøde i netværket. Den nye release af DDB-CMS med sektioner m.m. er kommet. Tag computer med så vi kan afprøve nogle af de nye funktionaliteter.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 17. juni 2019

Sommerferien står for døren, og bogelskere har alle en fælles mission: at finde en god bog til ferien! Men hvad skal man anbefale?

Netværk for FBS praktikere
Foto: colourbox
Roskilde, 20. marts 2019

Hermed indkaldes til FBS netværksmøde for Roskildes CB-område.

Foto: Vejle Bibliotekerne
Vejle, 18. februar 2019

Tema: Branding af kulturområdet

09.30 - 12.30 (åben del)
Workshop om branding og kommunikation ved Kristian Riis

Roskilde CB Netværk for administrative medarbejdere
Solrød Strand, 28. februar 2019

I inviteres hermed til møde i NAM-netværket. Det kommer til at foregå på Solrød Bibliotek.

Emnerne er Opkrævning af gammelt gæld ifm. Overgang til Cicero, Debitor opkrævning Cicero 2. step fra foråret 2019, Princh løsning på kopimaskiner, Pengeløst bibliotek.

Abonnér på RSS - Møde