Roskilde, 28. august 2019

Kom med til det første netværksmøde for erfarne facilitatorer, hvor temaet er teoretisk up date og refleksiv praksis!
Hvordan kan vi containe og holde feltet kraftfuldt, når vi som facilitatorer får impuls til at reagere instinktivt eller vanemæssigt?

Odense C, 7. juni 2019

Årets andet møde i FBS for praktikere handler om alle de arbejdsgange der har med de svære materialer at gøre. Vi har alle sammen læsekredse, nogen af os har læsetasker, erindringskasser og alt muligt andre sammensat og ”besværligt” materiale.

Regionalt netværk omkring Fælles bibliotekssystem (FBS)
Aarhus C, 16. maj 2019

Så udveksler vi atter vores erfaringer om det fælles bibliotekssystem. Denne gang tager vi en tur til Aarhus og besøger Dokk1.

Punkter til emner, der ønskes diskuteret sendes til Steen Ammentorp.

Vejle, 14. maj 2019

DDB CMS Netværksmødet for bibliotekerne i Vejles CB-område

PROGRAM:

Kl. 9.30 - Ankomst og morgenmad.

Kl. 9.45 - Nyt fra BPI, v. Jørgen Gram Christensen

Odense C, 8. marts 2019

I årets første møde i FBS for praktikere er temaet print- og labelskabeloner. Mødet vil indholde både en læringsdele vedrørende koden i skabelonerne og erfaringsudveksling om brugen af skabelonerne.

Dagsorden

Foto: Vejle Bibliotekerne
Vejle, 11. marts 2019

Kom og deltag i netværksmødet Cicero/FBS for praktikere, hvor temaet er økonomiintegrationer (debitor og fakturaer).

Der vil være deltagelse af Pernille Saul fra KOMBIT, som giver sidste nyt på udviklingen af FBS/Cicero.

Foto: Odense Biblioteker og Borgerservice
Ringe, 24. januar 2019
Herning, 14. november 2018

Så er det tid til et møde i vores netværk for det fælles bibliotekssystem. Mødet foregår denne gang i Herning, og vi får besøg af både Systematic og Kombit.

Abonnér på RSS - Netværksmøde