Herning, 14. november 2018

Så er det tid til et møde i vores netværk for det fælles bibliotekssystem. Mødet foregår denne gang i Herning, og vi får besøg af både Systematic og Kombit.

Odense C, 23. november 2018

Kom og deltag i dette tredje møde for FBS for praktikere, hvor temaet er økonomiintegrationer, debitor og fakturaer.

BIBS Netværk for Bibliotek og Borgerservice
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Slagelse, 23. oktober 2018

Borgerne er noget helt særligt og det er vores opgave at skabe den følelse hos dem, når de kommer ind i vores biblioteker. Derfor har vi brug for, at du kommer til netværksmødet, så vi kan inspirere dig til at tage den rolle, og blive den unikke medarbejder, som borgerne gerne vil ekspederes af.

Skanderborg, 7. november 2018

Har du lyst til at være en del af et fagligt udviklingsnetværk, hvor du kan erfaringsudveksle og sparre med andre biblioteksansatte, der ligesom dig har erfaringer med at arbejde med samskabelse? Med netværket ønsker vi at samle de ansatte i

Herning, 3. september 2018

UDSAT - NETVÆRKET UDBYDES I STEDET SOM ET NETVÆRK FOR PROJEKTLEDERE OG KONSULENTER (INFO FØLGER)

Odense C, 27. juni 2018

Velkommen til det andet møde for FBS for praktikere, hvor vi vil høre fra KOMBIT om arbejdet i udviklingen af FBS Cicero LMS.

Pernille Saul fra KOMBIT vil sætte lys på proces og arbejdet med udviklingsønskerne.

Foto: Vejle Bibliotekerne
Vejle, 8. juni 2018

Så er det igen tid til et FBS netværksmøde for bibliotekerne i Vejles CB-område.

Abonnér på RSS - Netværksmøde