5. december 2019

I efteråret har Herning bibliotekerne en webinarrække, hvor vi har fokus på læsekredse, mindre forlag, serier, faglitteratur og tendenser fra årets bogsæson. Det er formidler Anne Juul Andersen der afholder disse tematiske litterære webinarer.

21. november 2019

7. november 2019

3. oktober 2019

5. september 2019

8. oktober 2019

I efteråret 2019 har Steensikre søgetips fokus på at give bedre søgeværktøjer til begyndere.

2. oktober 2019

24. september 2019

Foto: Vejle Bibliotekerne
11. december 2019

Vejle Bibliotekerne er fra september klar med en ny videorække, hvor du i et hurtigt format bliver præsenteret for et tema inden for børnelitteraturen.

Foto: Vejle Bibliotekerne
21. november 2019