5. november 2018

Kom videre med Easybusiness.

23. oktober 2018

Kom videre med Easybusiness.

5. november 2018

Kom godt i gang med Easybusiness.

23. oktober 2018

Kom godt i gang med Easybusiness.

9. oktober 2018

Bliv opdateret på, hvad eKurser tilbyder borgerne. Få klarhed over, hvordan og hvornår I som bibliotekspersonale kan bruge eKurser.nu i mødet med brugerne både i biblioteksrummet og på jeres hjemmeside.

22. august 2018

På opfordring gentager vi sidste års række af webinarer, der havde fokus på, at du bedre kan udnytte nettets mange gratis digitale ressourcer, som et supplement til de fysiske materialer og licenserne.

29. august 2018

5. september 2018