Foto: Mads Led Behrend, Odense Musikbibliotek
4. april 2019

Den 6. oktober 2018 afholdtes Danmarks første ”Algorave” på Odense Musikbibliotek. 6 musikere fra hele verden mødtes og optrådte med live-kodet musik – musik, der blev skabt i øjeblikket, og som publikum kunne se udvikle sig, på storskærm.

Foto: verdensmaalene.dk
20. maj 2019

FNs Verdensmål er i fuld gang med at blive udbredt på verdensplan og var ét af de store indslag på IFLA 2018.

Foto: Vejle Bibliotekerne
12. marts 2019

Hvordan kender du som biblioteksformidler forskel på, om brugeren er ordblind eller dårlig læser?

30. april 2019

I 2019 lancerer Vejle Bibliotekerne en webinarrække, hvor du i et hurtigt format bliver præsenteret for et tema inden for børnelitteraturen.

26. marts 2019

26. februar 2019

29. januar 2019

26. marts 2019

Velkommen til en ny række webinarer for børneformidlere i folkebibliotekerne. Årets fokus i Region Midtjylland er på børn og læsning, så her vil du blive præsenteret for en række digitale tilbud, der kan bruges i denne sammenhæng.

21. marts 2019

15. marts 2019