Foto: Det Kongelige Bibliotek
25. november 2019

”Blinde Vinkler” – introduktion til nyt undervisningsmateriale for 9.-10. klasse og ungdomsuddannelser.

aalborg, 6. november 2019

Dette forløb giver jer en lang række informationer og viden om tankerne bag Sprogstartskonceptet.

Foto: Colourbox.dk
13. november 2019

Bibliotekerne er en uundværlig støtte for mange unge, når de skriver store projekter i gymnasiet eller hf.

Foto: RB Digital
31. oktober 2019

Bibliotekernes britiske kontaktperson Pedro Moura tilbyder et webinar om de forskellige services fra RBdigital. Fokus er på magasinerne, men han kommer også til at omtale de øvrige tilbud samt markedsføring.

Kompas
10. oktober 2019

- også for biblioteker uden adgang til Kompass

Varighed 10-15 min.

Kompas
24. september 2019

- også for biblioteker uden adgang til Kompass

Varighed 10-15 min.

24. september 2019

Frivillige foreninger har ofte brug for hjælp til digital selvbetjening fra bibliotekernes it-vejledere. På webinaret gennemgår Helle Steeval fra Erhvervsstyrelsen, hvornår frivillige foreninger typisk har brug for vejledning til digital selvbetjening, og hvordan du som it-vejleder kan hjælpe.

Emil Eggert Scherrebeck
Foto: Vejle Bibliotekerne
12. november 2019

På webinaret "Podcasts", ser vi på mulighederne i at bruge podcasts som formidlingsform.

5. december 2019

I efteråret har Herning bibliotekerne en webinarrække, hvor vi har fokus på læsekredse, mindre forlag, serier, faglitteratur og tendenser fra årets bogsæson. Det er formidler Anne Juul Andersen der afholder disse tematiske litterære webinarer.

21. november 2019

Abonnér på RSS - E-læring m/tilmelding