22. august 2018

På opfordring gentager vi sidste års række af webinarer, der havde fokus på, at du bedre kan udnytte nettets mange gratis digitale ressourcer, som et supplement til de fysiske materialer og licenserne.

29. august 2018

5. september 2018

12. september 2018

19. september 2018

26. september 2018

3. oktober 2018

10. oktober 2018

15. november 2018

Der har været udtrykt ønske fra tidligere deltagere om at Annes anbefalinger også tog Hits til læsekredse op. Det ønske bliver nu opfyldt i dette ekstra webinar.

15. november:
Annes anbefalinger - Tema: Hits til læsekredse

12. september 2018

Bliv opdateret på, hvad eKurser tilbyder borgerne. Få klarhed over, hvordan og hvornår I som bibliotekspersonale kan bruge eKurser.nu i mødet med brugerne både i biblioteksrummet og på jeres hjemmeside.

Abonnér på RSS - E-læring m/tilmelding