Foto: x
Odense, 26. februar 2019

Giv brugerne indhold-projektet har udviklet et værktøj til kuratering og præsentation af apps og podcasts og til formidlingsseminaret d.

Odense C, 31. januar 2019

LFF (Landsforeningen til bevaring af Foto og Film) inviterer til kursus i Metadata.

Foto: Sprogsporet
Vejle, 19. marts 2019

Bibliotekernes Sprogspor er bibliotekernes fælles indsats, som støtter tidlig sprogstimulering og læsefærdigheder. Målgruppen for indsatsen er børn i alderen 0-7 år.

Foto: Sprogsporet
Aarhus N, 5. februar 2019

Aarhus, 1. november 2018

Er der plads til alle i børnelitteraturen, og hvor har børnelitteraturen hjemme? I og omkring børnelitteraturen tematiseres migration, etnicitet og rejser, mens fortællingerne selv bevæger sig på tværs af medier og platforme.

Ordskælv seminar
Foto: Ordskælv
København, 7. september 2018

Mød bl.a. unge litteraturaktivister, forfatteren Kim Fupz Aakesson, forskeren Beth Juncker, Politikens børne- og ungelitteraturanmelder Steffen Larsen og Københavns Kulturborgmester Niko Grünfeld, når Ordskælv inviterer til fælles stordrømmerier på ungdommens og litteraturens vegne.

Abonnér på RSS - Seminar