Foto: DataDemocracy
Aarhus C, 6. november 2018

I vores moderne liv er vi konstant online, og sensorer registrerer alt omkring os; fra bevægelsesmønstre til luftforurening og vandstand. Dette kaster ubegribelige mængder af data af sig.

GDPR temamøde
Foto: colourbox
Roskilde, 12. oktober 2018

Hvordan skal bibliotekerne håndtere borgernes personfølsomme data korrekt?
Hvilke forholdsregler skal vi som bibliotek træffe for at være på den rigtige side af loven?

Aalborg, 29. november 2018

Dialogdag om materialeoverbygningen

Introduktion til materialeoverbygningen

Foto: Leif Bolding
Hellerup, 22. oktober 2018

På denne temaformiddag ser vi på hvordan biblioteket gennem sin indretning kan understøtte og invitere til forskellige typer af uformel læring og faglige aktiviteter.

Aarhus C, 27. september 2018

Vi deler vores projekterfaringer, ideer, proces og nye tiltag omkring non-readers i biblioteksrummet – og vi vil gerne skabe et netværk med dig!

Aarhus, 17. september 2018

Dagen handler om at give voksne værktøjer til at åbne døre for de unge læsere. At give dem gode erfaringer med læsning og litteratur, uafhængig af læsefærdigheder. Dette gøres ved at tage børnenes egne meninger om litteraturen alvorlig.

Foto: Ahmad Joumaa
Vejle, 19. november 2018

De danske folkebiblioteker udgør en unik platform for kulturformidling og integration. Både politikere og Danmarks Biblioteksforening ønsker, at bibliotekerne skal spille en større rolle i formidlingen af dansk kultur til udsatte boligområder.

Foto: colourbox.dk
Hellerup, 4. oktober 2018

Ambassadørnetværket for folkebibliotekernes digitale produkter inviterer til temadag:

Foto: colourbox.dk
Vejle, 2. oktober 2018

Skanderborg, 7. november 2018

Samskabelse, civilsamfund og aktive borgere er på dagsordenen i rigtig mange kommuner.

Abonnér på RSS - Temadag