Foto: Kirsten Husted, Lyt lige
Odense, 22. maj 2019

Temadagen afslutter projekt ”Lyt lige - den musikalske kuffert”

Musikkens mangfoldighed giver børn nye måder og værktøjer til at se, høre og forstå sig selv og den verden de lever i.

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 4. marts 2019

Bliv bedre til at foreslå litteratur, der passer til brugerne

Aalborg, 27. februar 2019

Koordinatorrollen er en relativt ny hybrid funktion i organisationerne.
Funktionen og de opgaver der ofte knytter sig til koordinatorrollen, har traditionelt været forbundet med ledelse.

Vejle, 18. juni 2019

Nørdet, gråt og unødvendigt” sådan sagde en af de unge, da han blev bedt om at nævne de tre første ord, han kom i tanke om, når han hørte ordet bibliotek. Hvad er det, de unge ikke forstår - eller hvad er det, vi ikke forstår?

frivillighed og Civilsamfund
Skanderborg, 7. marts 2019

Frivillighed, civilsamfund, samskabelse og aktive medborgere er på alles læber.

Foto: Odense Biblioteker og Borgerservice
Odense C, 27. marts 2019

Odense Bibliotekerne byder på en dag i gysets tegn. En dag, hvor horrorgenren vendes på krys og tværs, og der gives både inspiration og råd til formidling af det gode gys.

Herning, 2. maj 2019

Kom og bliv opdateret på forårets udgivelser af skøn- og faglitteratur for voksne.

Foto: Colourbox.com
Hellerup, 29. januar 2019

Når bibliotekerne satser på større enkeltbegivenheder som festivaler eller andre events, oplever mange, at der kan opstå et misforhold mellem på den ene side alle de gode idéer til hvordan begivenheden kan gøres vedkommende og interessant for borg

Foto: Colourbox.com
Hellerup, 21. maj 2019

Kom til temadag om performativitet og personlige fortællinger i litteraturformidlingen for voksne!

Foto: Mathias Olander
Hellerup, 12. juni 2019

Vil du gerne være bedre klædt på til at formidle den nye litteratur?

Kom til temadag i bogens og inspirationens tegn og få overblik over, hvad der rører sig i litteraturens verden. Vi folder en bred vifte ud af denne sæsons nye bøger.

Abonnér på RSS - Temadag