Foto: Odense Biblioteker og Borgerservice
Odense C, 3. december 2019

Hvordan etableres et godt samarbejde mellem et folkebibliotek og kommunens ungdomsuddannelser?
Hvem er samarbejdspartnerne? Og hvad skal der tages højde for?

Foto: DBC
Vejle, 26. november 2019

Hovedpunkter i programmet er:

aalborg, 27. november 2019

Hovedpunkter i programmet er:

Herning, 6. november 2019

Børnelitteraturen er ikke (kun), hvad den har været.

Ambassadørnetværket for licenser
Foto: Gerd Altmanna - Pixabay
Vejle, 21. november 2019

Ambassadørnetværket for licenser byder velkommen til en spændende temadag på Vejle Bibliotek.

Frederiksberg, 9. januar 2020

BibMedia gentager "Introduktion til bogsæsonen". Denne gang har de valgt at flytte arrangementet til januar.

Herning, 7. januar 2020

Vejle, 8. januar 2020

Biblioteksrum
Herning, 19. november 2019

Som tilbud under årets strategiske indsatsområde i Region Midtjylland, ”Børn, litteratur og læsning”, udbyder vi på Herning Bibliotekerne to temadage under overskriften ”børneformidlerens forståelse af egen rolle”.

Vejle, 7. november 2019

På baggrund af 2 projekter, som omhandlede ordblinde og læseuvante voksne, nemlig ”Gør det lettere” + ”Non-readers i biblioteksrummet” følger vi på denne temadag, op på nogle af de spørgsmål og emner der stadig er en diskussion værd.

Abonnér på RSS - Temadag