Hellerup, 26. november 2019

Bibliotekar og tegneserieentusiast, Mads Bluhm, tager deltagerne med på en hæsblæsende rundtur, når han præsenterer en række af de mest bemærkelsesværdige tegneserieudgivelser på dansk og engelsk fra 2019.

Hellerup, 14. november 2019

Bliv klogere på børns sproglige udvikling eller få genopfrisket din viden på området.

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 13. november 2019

Når vi på bibliotekerne skal udvikle vores tilbud til borgerne, ligger svarene nogle gange tættere på end man skulle tro.

Hellerup, 30. oktober 2019

På denne temadag bliver du introduceret for de nyeste undersøgelser inden for digital dannelse på børneområdet.

Dagen giver et indblik i, hvordan forskellige organisationer arbejder med digital dannelse for de 6-14-årige.

Hellerup, 22. oktober 2019

Podcasten er et medie i rivende udvikling, og både antallet podcasts og størrelsen på lytterskaren er eksploderet igennem de senere år.

Hellerup, 1. oktober 2019

Denne temadag giver forskellige perspektiver på dataetik, digitalt selvforsvar og potentialet i data.

Hellerup, 17. september 2019

Et nyt formidlingsformat har holdt sit indtog på bibliotekerne de senere år: de litterære udstillinger.

Foto: Gentofte Bibliotekerne
Hellerup, 2. september 2019

På denne temadag sætter vi fokus på voksnes læsevaner og muligheden for at påvirke dem.

Hellerup, 28. august 2019

På denne halvsdagstemadag sætter vi fokus på fremtidens musikbranche og den digitale fremtid i en globaliseret verden samt bibliotekernes rolle i denne.

Program for dagen:

København, 31. oktober 2019

Kom og få et unikt indblik i dagligdagen på et specielbibliotek: Fem biblioteker med hver deres specialsamling og hver deres målgruppe præsenterer en bid af deres samling og giver eksempler på skæve henvendelser.

Abonnér på RSS - Temadag