Foto: Colourbox.com
29. januar 2019

Når bibliotekerne satser på større enkeltbegivenheder som festivaler eller andre events, oplever mange, at der kan opstå et misforhold mellem på den ene side alle de gode idéer til hvordan begivenheden kan gøres vedkommende og interessant for borg

Foto: Colourbox.com
Hellerup, 21. maj 2019

Kom til temadag om performativitet og personlige fortællinger i litteraturformidlingen for voksne!

Foto: Mathias Olander
Hellerup, 12. juni 2019

Vil du gerne være bedre klædt på til at formidle den nye litteratur?

Kom til temadag i bogens og inspirationens tegn og få overblik over, hvad der rører sig i litteraturens verden. Vi folder en bred vifte ud af denne sæsons nye bøger.

Foto: Mathias Olander
Hellerup, 9. maj 2019

Gentofte Centralbibliotek inviterer igen i år til en gennemgang af de nyeste børne- og ungdomsudgivelser.

På dagen bliver deltagerne vanen tro opdateret omkring det seneste års børnebogshøst af børnebogsanmelder Steffen Larsen.

Foto: ereolengo.dk
Hellerup, 5. marts 2019

Denne halvdags temadag indeholder en generel introduktion til eReolen Go samt inspiration og redskaber til at markedsføre eReolen Go, så personalet på bibliotekerne bliver klædt på til at formidle eReolen i biblioteksrummet og over for skolerne.

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 27. februar 2019

Er du nyansat på et af Region Hovedstadens biblioteker og har du brug for indblik i, hvad det vil sige at arbejde på et bibliotek og få viden om, hvad et centralbibliotek er? Så kom og få inspiration på denne introdag.

Foto: DataDemocracy
Aarhus C, 6. november 2018

I vores moderne liv er vi konstant online, og sensorer registrerer alt omkring os; fra bevægelsesmønstre til luftforurening og vandstand. Dette kaster ubegribelige mængder af data af sig.

GDPR temamøde
Foto: colourbox
Roskilde, 12. oktober 2018

Hvordan skal bibliotekerne håndtere borgernes personfølsomme data korrekt?
Hvilke forholdsregler skal vi som bibliotek træffe for at være på den rigtige side af loven?

Aalborg, 29. november 2018

Dialogdag om materialeoverbygningen