Herning, 26. september 2019

Læsevaneundersøgelsen Børns læsevaner 2017 viste blandt andet, at børn og unge bruger mindre tid på læsning i fritiden end tidligere, at de i høj grad forbinder læsning med skolen, og at hver tredje slet ikke læser uden for skolen.

Formidling af naturvidenskab
Foto: Colourbox
Vejle, 29. oktober 2019

Hvordan står det til med den naturvidenskabelige dannelse i Danmark anno 2019? På denne temadag tager vi temperaturen på børn, unge og voksnes kendskab til de naturvidenskabelige discipliner. Hvordan lyder "diagnosen"?

aalborg, 17. september 2019

Oplever du fra tid til anden, at du ikke får det ud af dine møder eller workshops som du havde forestillet dig. At I kommer til at fokusere på det forkerte og slet ikke kommer til at tale om det der er sagens kerne.

Foto: Digitaliseringsstyrelsen
Vejle, 10. oktober 2019

I efteråret 2019 inviteres de digitale kontaktpersoner atter til digitalt landsmøde, hvor hovedformålet med dagen er at give en aktuel status på folkebibliotekernes statslige samarbejder.

Foto: Ringsted Bibliotek og Borgerservice
Ringsted, 12. september 2019

Hvordan formidler vi biblioteket på en levende og nærværende måde på sociale medier? Hvad skal vi spørge os selv om, før vi går i gang? Og hvordan laver vi opslag, der får vores brugere til at like og dele ting fra biblioteket, så vi kommer ud til en bredere målgruppe?

Vejle, 4. september 2019

Hvordan ser kulturforbruget ud i dagens Danmark? Og hvordan finder læseren frem til hvilken bog, der skal læses? Litteraturformidlerens indflydelse på, hvad læserne læser er i konkurrence med de sociale medier.

Hellerup, 26. november 2019

Bibliotekar og tegneserieentusiast, Mads Bluhm, tager deltagerne med på en hæsblæsende rundtur, når han præsenterer en række af de mest bemærkelsesværdige tegneserieudgivelser på dansk og engelsk fra 2019.

Hellerup, 14. november 2019

Bliv klogere på børns sproglige udvikling eller få genopfrisket din viden på området.

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 13. november 2019

Når vi på bibliotekerne skal udvikle vores tilbud til borgerne, ligger svarene nogle gange tættere på end man skulle tro.

Hellerup, 30. oktober 2019

På denne temadag bliver du introduceret for de nyeste undersøgelser inden for digital dannelse på børneområdet.

Dagen giver et indblik i, hvordan forskellige organisationer arbejder med digital dannelse for de 6-14-årige.

Abonnér på RSS - Temadag