Herning, 18. juni 2019

Arbejder du med at udvikle og gennemføre aktiviteter for jeres dagtilbud, så er denne Best Practice workshopdag måske lige noget for dig?

Herning, 23. maj 2019

Arbejder du med at udvikle og udføre jeres Åben Skole tilbud, så er denne Best Practice workshopdag måske lige noget for dig?

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Odense C, 7. februar 2019

Deltag i workshoppen og få et færdigt legekoncept med rekvisitter med hjem!

Roskilde, 21. januar 2019

Sammen med DR går Bibliotekernes Temasamarbejde i marts og april 2019 på opdagelse i maden som kulturfænomen og som samlingspunkt.

Herning, 19. december 2018
Odense C, 14. januar 2019

Herning, 14. januar 2019

Foto: SøgSmart.dk
Hellerup, 13. marts 2019

SøgSmart.dk er opbygget af tre grundlæggende forløb, der kan anvendes fra 3.-9.klasse, 3 kortere eksamensrettede forløb til udskolingen, samt et forløb der fokuserer på kildekritik.

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 5. februar 2019

Deltag i workshoppen og få et færdigt legekoncept med rekvisitter med hjem!

Hellerup, 9. januar 2019

Dagen i Gentofte er aflyst. Workshoppen afholdes i stedet i samarbejde med Roskilde Centralbibliotek på museum Ragnarok d. 21. januar.

Abonnér på RSS - Workshop