Herning, 3. oktober 2019

Grafisk facilitering handler om at bruge visuelle værktøjer i hverdagen til at formidle budskaber, møder og processer enkelt og klart. Derved kan man sikre høj involvering og et godt samarbejde blandt deltagerne. Kurset er designet til at hjælpe dig med at integrere de visuelle værktøjer, som en naturlig måde at arbejde på i hverdagen.

Foto: verdensmaalene.dk
Hellerup, 9. september 2019

Få ny inspiration og konkrete idéer til arbejdet med FNs verdensmål.

Foto: SøgSmart.dk
Hellerup, 7. november 2019

På denne workshop introduceres deltagerne for principperne i det digitale værktøj SøgSmart.dk.

Deltagerne får mulighed for at afprøve sitet, og vi drøfter, hvordan værktøjet kan anvendes i skolesamarbejdet.

Foto: Odense Biblioteker og Borgerservice
Otterup, 2. september 2019

Hvordan laver I plakater på jeres bibliotek? Vil I gerne lave bedre plakater, men er i tvivl om hvordan?

aalborg, 4. juni 2019

Hvordan kommunikerer biblioteket den gode historie om biblioteket.?
Vi inviterer til en nordjysk praksisdag om hvordan vi får mest mulig effekt ud af kommunikationen og fortællingerne om biblioteket.

Aalborg, 23. maj 2019

I efteråret 2019 kører Bibliotekernes Temasamarbejde en ny kampagne, der fokuserer på læsning og læselyst.

Foto: Aalborg Bibliotekerne
Hellerup, 27. maj 2019

Foto: Aalborg Bibliotekerne
Vejle, 22. maj 2019

Herning, 18. juni 2019

Arbejder du med at udvikle og gennemføre aktiviteter for jeres dagtilbud, så er denne Best Practice workshopdag måske lige noget for dig?

Herning, 23. maj 2019

Arbejder du med at udvikle og udføre jeres Åben Skole tilbud, så er denne Best Practice workshopdag måske lige noget for dig?

Abonnér på RSS - Workshop