Roskilde, 21. januar 2019

Sammen med DR går Bibliotekernes Temasamarbejde i marts og april 2019 på opdagelse i maden som kulturfænomen og som samlingspunkt.

Herning, 19. december 2018
Odense C, 14. januar 2019

Herning, 14. januar 2019

Foto: SøgSmart.dk
Hellerup, 13. marts 2019

SøgSmart.dk er opbygget af tre grundlæggende forløb, der kan anvendes fra 3.-9.klasse, 3 kortere eksamensrettede forløb til udskolingen, samt et forløb der fokuserer på kildekritik.

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 5. februar 2019

Deltag i workshoppen og få et færdigt legekoncept med rekvisitter med hjem!

Hellerup, 9. januar 2019

Herning, 23. januar 2019

Sidder du med ansvaret for, at jeres tilbud når ud til brugerne og til netop de brugere, som I gerne vil nå?

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Vejle, 30. november 2018

Deltag i workshoppen og få et færdigt legekoncept med rekvisitter med hjem!

Herning, 6. december 2018

Bibliotekerne håndterer fjernlån og erstatninger på forskellig vis og på denne halve dag vil vi forsøge at få et billede af de problematikker der findes og hvordan vi kan løse dem.

Abonnér på RSS - Workshop