Foto: Lotte Palsteen

Forstå og motivér bibliotekets teenagere

Tirsdag, 5. marts 2019 - 11:00
Vejle

Teenagere er en stor del af bibliotekernes målgruppe. Vi formidler til dem, laver arrangementer for dem, udtænker skoletilbud og inddrager dem i tiltag som anmelderklubber, skriveklubber og meget mere. Men er vi gode nok til at ramme dem, og hvordan sikrer vi, at vores formidling er i øjenhøjde? Hvordan inddrager vi teenagere i kreative processer og motiverer dem? Det vil psykoterapeut Lotte Palsteen gøre os klogere på med et oplæg om at forstå og motivere teenagere.

Oplægget varer en time, og der vil efterfølgende være mulighed for at stille spørgsmål til Lotte Palsteen.
Arrangementet slutter af med en sandwich og en vand, som du er velkommen til at spise på stedet eller tage med dig på farten.

Om Lotte Palsteen
Lotte Palsteen er psykoterapeut MPF og foredragsholder og har valgt at dykke ned i forståelsen teenagere og børn. Lotte Palsteen ved, hvad hun snakker om. Hun er en stærk formidler med en solid faglig baggrund som tidligere lærer og siden 2010 som psykoterapeut med egen praksis. Hun har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i mennesker. Hun har mange års erfaring som underviser på en privatskole og 3 år på en specialskole for børn og unge med store følelsesmæssige og sociale problemer. Lotte har altid undervist ud fra den anerkendende tilgang til mennesker.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med projekt Læs piger, der er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Tilknytning

Alle der arbejder med målgruppen

Tirsdag, 5. marts 2019 - 11:00 - 12:30

Ansvarlig