Børnelitteratur og læselyst (Fælles indsats i Region Midt)

I efteråret 2018 kører bibliotekerne i Region Midtjylland en fælles indsats omkring børnelitteratur og læselyst. Følg gruppen så I løbende kan følge med i hvad der sker. Her finder I bla. projektplan for hele indsatsen og I kan læse mere om de forskellige tilbud, der er i forbindelse med indsatsen. Vi håber også, at I vil dele jeres aktiviteter, så alle i gruppen kan blive inspireret og få et overblik over de aktiviteter, der kommer til at være på bibliotekerne i efteråret.

For at få adgang til gruppen skal du trykke på "tilmeld gruppe" og afvente godkendelse.

ALBUS festival

Fra 1. - 4. november løber ALBUS festivalen af staben efter 1 års forberedelse. Det er hektisk i disse dage, med at få alt på plads. Det bliver fantastisk med 4 dages fordybelse i og samtale om børnelitteratur. Kom glad næsten alt er gratis, så man dukker bare op.
Du finder programmet for ALBUS Festival for børnelitteratur på dette link

Temadag "Den kompetente Børnelæser"

Invitationen til temadagen "Den kompetente børnelæser" som afholdes i Aarhus den 17. maj. Her har vi fokus på hvordan man formidler litteratur sammen med børnene og får bl.a. besøg af de der står bag det norske initiativ "Barnboks badet".

Tilknytning

Kommende arrangementer