Før-leder-forløb 2013 i Region Hovedstaden

Før-leder-forløb 2013

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til Gentofte Centralbiblioteks før-leder-forløb 2013. Med dette tilbud vil vi forsøge, at efterkomme ønsket om større fokus på ledelsespotentialet i Region Hovedstadens biblioteker.

Formålet med før-leder-forløbet er, at I som deltager får indblik i hvilke opgaver og elementer, der ligger i en lederstilling på et bibliotek og bliver afklaret i forhold til, om lederrollen er noget for jer.

Overblik over indholdselementer i før-leder-forløbet:

Undervisningsmoduler: 1 dags varighed pr. modul x 4 (kl.9-15/16).
Netværksmøder: ½ dags varighed pr. møde x 3 (kl.9-13). Netværksmøderne faciliteres af Centralbibliotekets konsulenter, der har det metodiske ansvar.
Arbejdsgruppemøder: ½ dags varighed pr. møde x 4. Arbejdsgruppemøderne planlægges af deltagerne selv, og skal ligge imellem undervisningsmodulerne.

Ledelsespraktik: 2 ugers varighed. Ledelsespraktikken planlægges af praktikvært og ledelsespraktikant i fællesskab, og skal være 2 sammenhængende uger i september/oktober 2013.

Fælles evaluering for deltager og praktikværter: ½ dags varighed.

Se detaljeret tidsplan for forløbet under dokumenter.

Praktisk info:

Undervisningsmoduler og netværksmøder kommer til at foregå på Hovedbiblioteket i Hellerup, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup.

Ansvarlige konsulenter på Centralbiblioteket er: Jeanne Nørreskov Karup, tovholder, jnka@gentofte.dk, direkte tlf. 3998 5858 og Stig Grøntved Larsen, sgl@gentofte.dk.

Forventninger til deltagerne:
Alle planlagte møder er obligatoriske og det forventes at den enkelte deltager og arbejdssted prioriterer den nødvendige tid.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Tilknytning

Kommende arrangementer