Fagligt udviklingsforløb om e-ressourcer (Vejle CB)

Hvad er e-ressourcer for en størrelse? Hvorfor er brugsstatistikken altid for lav? Hvilke udfordringer møder vi i formidlingsarbejdet? Hvilket digitalt landskab er vi aktører i? Hvem vil vi gerne blive bedre til at nå? Hvordan kan vi formidle på de sociale medier?

Hvis du kan nikke genkendende til spørgsmålene, så deltag i ”Fagligt udviklingsforløb om e-ressourcer” som strækker sig over 4 dage - 2 i efteråret 2018 og 2 i foråret 2019, hvor vi i fællesskab lærer nyt, diskuterer og laver produkter, som vi kan tage med hjem og anvende i vort daglige arbejde med formidlingen af e-ressourcerne.

Gruppen vil blive brugt af deltagerne i forløbet til deling af ideer og slides fra de fire møder og tiden i mellem.

Løsning på hjemmeopgave: Qello formidlet på Instagram

Når vi nu har valgt at aflyse mødet i Billund, kan vi i stedet dele vore løsninger af hjemmeopgaven her i gruppen.
Jeg lægger ud som den første - se min besvarelse i vedhæftede pptx-fil.
Kommentarer og/eller spørgsmål er velkomne :-)

Hjemmeopgaven til vort næste møde den 21. marts 2019

Godt nytår!
Måske I allerede er gået i gang med hjemmeopgaven til næste gang?
Hvis ikke kommer her til erindring teksten fra Lone Ulvbjergs præsentation i Esbjerg.
God arbejdslyst - jeg glæder mig til at høre om jeres erfaringer og resultater, når vi mødes i Billund til marts :-)

Oplæg fra temadagen tirsdag den 11. september i Vejle

Vi har nu taget hul på rækken af temadage i "Fagligt udviklingsforløb om e-ressourcer (Vejle CB)".

Her får I oplæg og links fra de to oplægsholdere på vort første møde:

• Nanna Inie: Hvor kommer idéer fra?
  • Dorthe Dam: Omsæt dine ideer til prototyper med FORSTÅ - SKAB - VIRK modellen.

Vi ses i Esbjerg tirsdag den 13. november :-)

Tilknytning

Kommende arrangementer