Netværk for indhold på web og SoMe

Netværksmøde d. 7.11

Kære alle,

Så nærmer vi os datoen for næste netværksmøde og som aftalt først på året, bliver temaet for mødet strategier på web og SoMe.

Jeg er i kontakt med Konxion omkring et oplæg om arbejdet med strategier for vores digitale kanaler, og håber at have en aftale på plads i denne uge. Der er dog stadig rig mulighed for at få punkter på dagsordenen.

"Referat" fra mødet 6.6

Kære alle,

Tusind tak for sidst og mange gange undskyld for at jeg først får lagt referat + dokumenter på CB.dk nu.

Jeg synes vi havde en god dag, men det var også tydeligt at det var et svært tema at tage op. Både fordi de færreste af os bruger statistikken i det daglige, men også fordi vi har svært ved helt at knække koden for HVORDAN vi skal bruge den.

Dagsorden og tilmelding til møde d. 6.6

Kære alle,

Jeg glæder mig rigtig meget til at diskutere opsamling og anvendelse af data og statistik på web og SoMe. Dagsorden er vedhæftet, men input modtages gerne.

Jeg har noteret nedenstående deltagere på baggrund af vores Doodle, men vil gerne have en hurtig tilbagemelding fra øvrige i netværket, der vil deltage i mødet, så jeg kan få bestilt forplejning.

Netværksmøde 6.6. Hvad skal på dagsordenen?

Kære alle,

Så nærmer vi os hastigt første ordinære møde i netværket for indhold på web og SoMe.

Temaet for dagen er statistik. Tanken var oprindeligt et hands-on fokus på Webtrekk og hvordan vi kan trække brugbar statistik ud af systemet. Vi er dog i mellemtiden blevet overhalet indenom, idet næste version af FAKTOR kommer til at indeholde webstatistik. I min optik giver det derfor ikke mening, at bruge en masse krudt på Webtrekk, da webdata fremadrettet vil være tilgængelig – i en langt mere præsentabel form – via FAKTOR.

Datoer for kommende møder

Kære alle,

Efter et tæt ræs, ligger datoerne for vores kommende møder i netværket nu fast. Det bliver:

Torsdag d. 6. juni - hvor temaet bliver statistik (Webtrekk)

og

Torsdag d. 7. november - hvor temaet bliver strategi for det digitale arbejde

Jeg hører meget gerne fra jer med forslag til indhold på dagene - herunder ikke mindst idéer til oplægsholdere.

De bedste påskehilsener,

Kasper

Unsplash

Som lovet deler jeg vores go-to billeddatabase.
Unsplash er ufatteligt MANGE og fine fotos, der frit kan anvendes, under en rigtig rar licens: https://unsplash.com/license
Alle fotos er doneret fra fx nogle af verdens bedste fotografer. Stilen er ofte i det lidt mere kreative hjørne i forhold til fx Colourbox.
Enjoy!

Kommende arrangementer