Netværk for projektledere i CB-område Midtjylland

Dette netværk henvender sig til biblioteksansatte, som er ansvarlige for gennemførelse af projekter – store som små. Det kan være interne driftsprojekter eller udviklingsprojekter som handler om at skabe nye tiltag, nye services eller tilbud, men det kan også være tværgående projekter fx i kommunalt regi eller med andre biblioteker.  Det henvender sig til nye såvel som mere erfarne projektledere og -koordinatorer, som ønsker at styrke egne kompetencer på området.

Netværkets formål og mål
Netværk for projektledere er nyt fagligt udviklingsnetværk i regionen med det formål at understøtte videndelingen bibliotekerne imellem ift. projektarbejdet med særligt fokus på metoder og værktøjer til projektstyring. Målet er at deltagerne i netværket får input og konkrete værktøjer/metoder til projektarbejdet samt mulighed for sparring på aktuelle udfordringer.

Deltagerne skaber selv indhold i netværket og udpeger i fællesskab relevante emner og temaer for netværksarbejdet. Dette kan eksempelvis være:

• "Den gode projektplan"
  • Roller og dynamik i gruppen
  • Kommunikation i projektet
  • Værktøjer og metoder til projektstyring
  • Projektevaluering

Netværket tovholder er udviklingskonsulent Anne Sofie Persson Petersen, Herning Bibliotekerne, mail: bibasp@herning.dk. Kontakt tovholderen hvis du ønsker at høre mere om netværket og/eller blive medlem.

Netværksdag 9. juni

En lille reminder om, at der er Netværksdag på Herning Bibliotekerne den 9. juni med tilmeldingsfrist den 1. maj.
Emnet er ’Det værdifulde og stærke netværk’, og det arbejder vi med om formiddagen. Eftermiddagen er afsat til netværksmøder.
Så I kan slå to fluer med ét smæk ved at deltage, og vi håber meget at se jer til en inspirerende netværks-dag.

Status på projektledernetværket - Er du med?

Kære alle,
Jeg er blevet gjort opmærksom på, at der har været lidt stille i netværket i den seneste tid. Jeg vil gerne hjælpe med at skabe liv i netværket igen og vil derfor høre hvem der har interesse i at fortsætte og hvem der ønsker at melde sig ud af netværket. I må meget gerne skrive en besked til mig på bibemi@herning.dk med jeres status :-)
Bedste hilsner Eva Mikkelsen

Netværksdag 9. juni

Status på projektledernetværket - Er du med?

Kære alle,
Bedste hilsner Eva Mikkelsen

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Kommende arrangementer