Odense og Vejle CB: BIBDOK

Gruppe for deltagere i Vejle og Odenses fælles undervisningsforløb i efteråret 2014.

Fokus på de gode spørgsmål

Jeg har vedhæftet det dokument om Fokus på de gode spørgsmål, jeg ikke nåede at gennemgå på vores netværksmøde.
Jeg har en forventning om, at de fleste af jer har arbejdet med spørgsmålstyper tidligere, måske endda være på kursus i det.

I dokumentet har jeg taget udgangspunkt i det forløb en BibDok proces kan være, nemlig at arbejde med åbnende og udvidende spørgsmål, styrende spørgsmål undervejs og til sidst de lukkende spørgsmål.
Brug det som inspiration, hvis det giver mening.

Fokus på de gode spørgsmål

Brug det som inspiration, hvis det giver mening.

Tilknytning

Kommende arrangementer