DDB-CMS for praktikere - Roskilde

Netværket for alle os der arbejder med DDB-CMS.

Fokus for netværket er:

• At blive gensidigt inspireret og berige hinanden omkring formidling og drift af bibliotekshjemmeside
  • At erfaringsudveksle omkring det almindelige arbejde og nye tiltag indenfor DDB-CMS.
  • At holde os opdateret på udviklingen af platformen

Der afholdes 2-3 årlige møder

Kontaktperson: Martin Campostrini, Roskilde bibliotekerne
martincam@roskildebib.dk

Se diverse oplæg fra tidligere møder til højre her på siden.

DDB-CMS netværksmøder i gentofte

Kære alle

Gentoftenetværket har inviteret os til at deltage i deres møder. Man kan se datoerne for de næste møder her: https://centralbibliotek.dk/sites/default/files/dokumenter/DDB%20CMS%20arbejdsf%C3%A6llesskab%202019_0.pdf

Så vidt jeg forstår er vi alle velkomne, men skal helst lige skrive til skrive til Bo at man kommer (læs mere om netværket og tilmelding i linket).

Ekskursion til DDB 29.10.19

Kære alle

Vi har fået booket lokaler hos DDB fra 10-14, og Stefan står til rådighed for spørgesmål de første par timer. Vi er ved at  undersøge om vi kan få betalt en aktivitet med Mystrry Makers på Christiansborg efter frokost, men ellers er der mulighed for selv at rode med CMS'en. Jeg kan derfor ikke give jer det præcise sluttidspunkt endnu, regn med senest kl 15.

Ekskursion til DDB 29.10.19

Kære alle

Tak til dem som har deltaget i doodle-afstemningen.

Valget falder på den 29. oktober, hvor indtil videre 12 har tilkendegivet at de kan deltage. Jeg her meddelt DDB at vi kommer kl 10.

Det videre program og en officiel tilmeldigsside får I senere, men sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Tip 2 TIlføj Kampagne plus til nyheder

Her kommer så endnu en løsning vi fandt frem til på seneste netværksmøde. Når man har oprettet en Kampagne+ og gerne vil have kampagnen aktiveret på en nyhed, så virker det ikke.  Under Campaign trigger > Grundlæggende > Rule type  blev følgende afprøvet  "Side", "Nyhed"  "Sti" og "Search term match". Ingen virker på nyheder. Eneste undtagelse er hvis man vælger "Ord i ordforråd" og udfylder den med nyhedens kategori.

Tip til kampagner på sektions-sider

På seneste netværksmøde kiggede vi på brug af Kampagne+
I den nuværende version ser det ud som om man ikke kan tilføje de nye kampagner til sektioner. Her er, som lovet, måden at omgå det på.
Vælg Indstillinger -> Brugergrænseflade > IPE pane filter settings
På listen der kommer frem sæt hak ved Kampagne Plus og Gem (skal kun gøres en gang)

Ekskursion til DDB og netværksdag

På vores sidste møde i netværksgruppen talte vi om at besøge DDB, der stiller sig til rådighed for et par timers spørgesession.

Vi vil krydre dagen med en fælles frokost samt en aktivitet, som ikke er fastlagt endnu, muligvis et besøg i et escaperoom.

Men først har du mulighed for at være med til at stemme på datoen - der er tale om enten den 29. eller den 30. oktober. Stem inden ugens udløb (4.oktober) på Doodlen herunder.

Tilknytning

Kommende arrangementer