Spot på digitale ressourcer i Nordjylland

De nordjyske biblioteker vil sætte øget fokus på bibliotekernes digitale ressourcer.
Netværket består af medarbejdere fra regionens biblioteker, som arbejder med synliggørelse og fælles PR for netbaserne.

Fra 2018 er fokus skiftet fra egne regionale kampagner til udbredelse af de nationale kampagner.

Sommerkampagne 2016

Materialet til årets sommerkampagne målrettet sommerferie børnene er i år en dørhænger - pdf fil er vedhæftet dette indlæg, samt webbannere og plakat fil. (pr. 27. maj)

Sommerkampagne 2015

PR materiale til sommerkampagnen Tag biblioteket med i kufferten. Består af plakat A3, dias til storskærm, webbannere, og folder. Folderen er lagt op som billedfiler og som .pdf, så kan I selv vælge hvordan I vil tilpasse den lokalt.
I skal selv indsætte eget logo/navn, hvor I ønsker det. I folderen er der plads til logo på forsiden og bag på de afklippelige "visitkort".

Sommerkampagne 2016

Sommerkampagne 2015