Sprogstimulering

Dette er ikke et netværk, men en side hvor interesserede kan dele viden om feltet "Sprogstimulering"

Er du interesseret I at deltage i det regionale netværk: "Sprogstimulering af de 0-6 årige", så kontakt venligst Rikke Østergaard Hansen på mail: bibrop@herning.dk

Rapporten fra Tryk på Sproget

Herning Bibliotekerne har siden 2016 haft tryk på både sproget og relationerne i et tværprofessionelt samarbejde om at styrke de 0-3 åriges sprogudvikling. Omdrejningspunktet i projektet har været at koordinere og nytænke den kommunale indsats med et klubtilbud og samtidig tilføre et digitalt aspekt. Det er der kommet en rapport ud af, som vedhæftes her. Rapporten kan også findes både i Bibliotekernes Projektbank og på projektets hjemmeside Trykpåsproget.dk. Rapporten handler i høj grad om udvikling af barnets multimodale kompetencer og bibliotekets rolle omkring den digitale dannelse.

'Sprogstimulering på tværs'

Jeg vil lige her i gruppen reklamere lidt for det rigtigt fine tilbud ’Sprogstimulering på tværs’ - de kommende kompetencedage, der sætter fokus på tidlig sprogindsats og tværprofessionelt samarbejde, samt barnets tidlige møde med skriftsproget. Dagen byder på tre spændende oplæg, og man kan tilmelde sig her på Centralbibliotek.dk. Kompetencedagen gentages i Gentofte, Vejle og Aalborg.
God weekend!
Rikke

Parykker til Sprogfitness-dagen

Jeg har været i kontakt med Karnevalsshoppen i Aalborg, og de vil gerne gives os mængde-rabat på kulørte parykker.

Udgangspunktet er en normalpris på 69 dkr. pr. paryk.

Aalborg Bibliotekerne bruger parykkerne til at markere, hvem der er hjælpere(ensfarvede)/formidlere(multifarvede), og hvilken zone man tilhører. Den model har vi valgt at følge i Herning.

Vi kan vælge mellem flg. varenumre:

42088 Multifarvet

42085 Orange

42083 Blå

42084 Grøn

42086 Pink

42089 Rød

42033 Sort

Den lilla paryk er desværre udgået.

Netværksdag 9. juni

En lille reminder om, at der er Netværksdag på Herning Bibliotekerne den 9. juni med tilmeldingsfrist den 1. maj. Emnet er ’Det værdifulde og stærke netværk’, og det arbejder vi med om formiddagen. Eftermiddagen er afsat til netværksmøder. Så I kan slå to fluer med ét smæk ved at deltage, og vi håber meget at se jer til en inspirerende netværks-dag.

Netværksmøde den 16. marts kl. 10-13 i Randers

Anonyms billede

Netværket for Sprogstimulering for de 0-6 årige holder møde den 16. marts.

Er du interesseret i at være med, så kontakt Iben Østerbye - bibios@herning.dk

Dagsorden til mødet er:

1. Netværkskontrakten - hvordan er det lige?

2. Status på sprogfitness

3. TEMA - Sprog og musik ved Peter Elmelund Opfølgning og refleksion over temaet og vores muligheder

4. Præsentation af digital tilbud i projektet - Tryk på sproget

5. Præsentation af SPROGSTAVLÆS - det nationale projekt

Netværket om sprogstimulering for de 0-6 årige

Anonyms billede

Netværket er nu kommet godt fra start og har holdt 2 møder.
Vi vil gerne have flere med og har besluttet, at så længe, vi er under 20 kan der deltage 2 fra hvert bibliotek. Giv mig besked, his du er interesseret i at deltage i netværket - bibios@herning.dk
Næste netværksmøde holdes den 1. marts i Randers. Her er temaet musik og sprog.

Tilmelding til netværk for sprogstimulering

Kære alle,

Der er nu afholdt opstartsmøde i netværket for sprogstimulering af de 0-6 årige og gruppen har udformet en netværkskontrakt, som I kan læse her.

Der er åben for tilmelding for en person pr. kommune (max 20 deltagere i alt) frem til fredag d. 30.09 kl. 12.00. Send en mail til mig på bibemi@herning.dk.

Næste netværksmøde bliver i Herning i slutningen af november.

Bedste hilsner Eva Mikkelsen

Husk at tilmelde jer opstartsmødet for netværket sprogstimulering af de 0-6 årige.

Kære alle deltagere i netværket for sprogstimulering af de 0-6 årige,

Dejligt at se at der er så stor opbakning til deltagelse i netværket. Husk at tilmelde jer opstartsmødet for netværket på selve arrangementssiden. Der kommer et link her: http://centralbibliotek.dk/opstart-af-netv%C3%A6rket-sprogstimulering-de-0-6-%C3%A5rige

Rapporten fra Tryk på Sproget

'Sprogstimulering på tværs'

God weekend!
Rikke

Parykker til Sprogfitness-dagen

Udgangspunktet er en normalpris på 69 dkr. pr. paryk.

Vi kan vælge mellem flg. varenumre:

42088 Multifarvet

42085 Orange

42083 Blå

42084 Grøn

42086 Pink

42089 Rød

42033 Sort

Den lilla paryk er desværre udgået.

Netværksdag 9. juni

Netværksmøde den 16. marts kl. 10-13 i Randers

Anonyms billede

Netværket for Sprogstimulering for de 0-6 årige holder møde den 16. marts.

Er du interesseret i at være med, så kontakt Iben Østerbye - bibios@herning.dk

Dagsorden til mødet er:

1. Netværkskontrakten - hvordan er det lige?

2. Status på sprogfitness

4. Præsentation af digital tilbud i projektet - Tryk på sproget

5. Præsentation af SPROGSTAVLÆS - det nationale projekt

Netværket om sprogstimulering for de 0-6 årige

Anonyms billede

Netværket er nu kommet godt fra start og har holdt 2 møder.
Næste netværksmøde holdes den 1. marts i Randers. Her er temaet musik og sprog.

Tilmelding til netværk for sprogstimulering

Kære alle,

Næste netværksmøde bliver i Herning i slutningen af november.

Bedste hilsner Eva Mikkelsen

Kære alle deltagere i netværket for sprogstimulering af de 0-6 årige,

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Kommende arrangementer