19. august 2019

Real or Fake News? er et læringsforløb på 2½-3 timer bygget op omkring et Virtual Reality-spil, hvor elever i og udenfor spillet arbejder sammen. Forløbet er rettet mod grundskolens 8.-9.

2. juli 2019

Herning Bibliotekerne udsender hvert kvartal et regionalt nyhedsbrev.

Du kan læse det på linket her: https://spark.adobe.com/page/skjf9PQvRXCm8/

26. juni 2019

Mangler du inspiration til formidling af licenserne, eller savner du et sted at dele dit biblioteks nye flotte kampagne?

Tag eReolen med i lommen
26. juni 2019

Sæt den digitale litteratur i spil med eReolens nye kampagnematerialer, 'Stemmer på tour' og ny temaside til bibliotekerne.

17. juni 2019

Centralbibliotekerne står i fællesskab for Ambassadørnetværket for licenser. Netværket har til opgave at understøtte landets biblioteksansatte med faglig viden om det digitale indhold, der er indkøbt af bibliotekerne på licensområdet.

11. juni 2019

Projekt ”Gør det lettere – en national indsats for læsesvage borgere”, er slut, men mulighederne for kompetenceudvikling er der stadig. ”Gør det lettere” er nu overgået til drift.

24. april 2019

I efteråret 2019 kører Bibliotekernes Temasamarbejde en ny kampagne, der fokuserer på læsning og læselyst.

12. april 2019

I nyhedsbrevet vil vi fortælle om vores arbejdsområde og samarbejde på tværs af de seks CB-regioner. Er du interesseret i et aktuelt og samlet overblik over centralbibliotekets indsatser og projekter - og i at følge biblioteksudviklingen fra et nationalt perspektiv - er nyhedsbrevet et godt sted at holde sig orienteret.

eReolens efterårskonference afholdes i november
28. marts 2019

Igen i år byder eReolen velkommen til en inspirerende konference om digital læsning og lyd. eReolens efterårskonference er en åben konference for biblioteker, forlag og andre i bogbranchen med interesse for det digitale område.

21. marts 2019

Nu har du igen muligheden for at få udstillingen ’Uledsaget’ til dit bibliotek.
Udstillingen udspringer af tegneserieantologien af samme navn, som blev skabt i forbindelse med festivalen Svendborg Graphic i 2017.

14. marts 2019

På vegne af de seks centralbiblioteker offentliggøres nu den dugfriske rapport: National Analyse af bibliotekstilbud til ungdomsuddannelserne – Udvikling af folkebibliotekstilbud til ungdomsuddannelser samt skalérbar Best-Practise for samarbejde o

1. marts 2019

I februar måned er der sat endeligt punktum for en større undersøgelse af borgernes tilgang til musikken og af deres holdning til etablering af en ny biblioteksbaseret
musiktjeneste

Vejledning_book en bib
19. februar 2019

Viborg Bibliotekerne vil skabe en fælles animeret markedsføringskampagne for biblioteksservicen Book en Bibliotek.

6. februar 2019

Siden 2014 har Næstved Bibliotek og Borgerservice budt velkommen til tusindvis af bogelskere på Herlufsholm Fantasy Bogmesse.

eReolen får Bibliotekernes Formidlingspris 2018
28. januar 2019

Kulturminister Mette Bock overrakte d. 24.1. 2019 Bibliotekernes Formidlingspris.