Roskilde CB Netværk for digitale kontaktpersoner og it-vejledere
Foto: Roskilde Bibliotekerne

Internat 2019 - Digitale Kontaktpersoner og It-vejledere i Roskilde CB-område (Region Sjælland & Bornholm)

Torsdag, 10. oktober 2019 - 15:30
Vejle

Kære digitale kontaktpersoner og it-vejledere! Vi glæder os til at byde jer velkommen til et kombineret Digitalt landsmøde og regionalt internat i Vejle. Kom og få en aktuel status fra vores statslige samarbejdspartnere, bliv inspireret af faglige oplæg og grib muligheden for styrke dit netværk både nationalt og regionalt!

Denne tilmelding gælder kun for det regionale netværksdel, som indbefatter middag og overnatning på hotel i Vejle samt netværksmøde fredag fra kl. 9-14 i Spinderihallerne i Vejle. Du skal derfor også tilmelde dig selve det Digitale landsmøde her på centralbibliotek.dk. Det er også en mulighed at nøjes med landsmødet, hvis du ikke har mulighed for at blive til fredag.

På torsdagens landsmøde har tovholdergruppen for den nationale kompetenceudvikling sat både Slots- og Kulturstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen stævne, for at dykke ned i status for handleplanen og bibliotekernes rolle heri. Dagen byder også på et oplæg fra Anna de Boer fra Frederiksberg Bibliotek, denne gang i rollen som nystiftet medlem af Dansk IT, som vil fortælle om sit arbejde i udvalget for it i den offentlige sektor. Lektor i medievidenskab Jesper Tække afslutter dagen med et fokus på bibliotekernes rolle som dannelsesinstitution i et digitaliseret samfund.

Find hele programmet og tilmeld jer her: https://centralbibliotek.dk/temadag/digitalt-landsm%C3%B8de-1

Om fredagen afholder vi vores netværksmøde i Spinderihallerne, som er et af Danmarks største udviklings- og innovationsmiljøer. Her mødes det offentlige med kreative mikrovirksomheder, etablerede virksomheder, viden- og kulturinstitutioner og et FabLab, for at skabe vækst og forretningsudvikling gennem netværk, samarbejde og brug af hinandens kompetencer.

På netværksmødet vil vi samle op på landsmødets mange input og sammen drøfte, hvad vi hver især tager med hjem til eget bibliotek og hvad vi sammen kan arbejde videre med i en regional netværksramme.

Vi får også tid til en runde med vidensdeling og nyt fra regionen, og som altid er det muligt at få sparring på aktuelle emner – det er bare at byde ind!

Inden vi afrunder de to dage med en fælles frokost, skal vi på en rundvisning og opleve det spændende miljø i Spinderihallerne. Mødet slutter kl. 14, så vi kan nå et tog mod Sjælland kl. 14.28 fra Vejle station.

Vi glæder os rigtig meget og håber at se mange af jer både torsdag og fredag!

Gode hilsner
Tina & Anne

Internatet henvender sig til Digitale kontaktpersoner og it-vejledere i Roskildes Centralbiblioteksområde

Torsdag, 10. oktober 2019 to Fredag, 11. oktober 2019, 15:30 - 14:00