Billedstrøm konference
Foto: Festivalen Billedstrøm

BILLEDSTRØM konference (Køge)

Torsdag, 26. september 2019 - 9:00
Køge
Hvad kan billeder og visuelle fortællinger?

I mødet mellem børn og billeder opstår der en undren og der sker en læring, en sproglig såvel som en social udvikling og billederne fører til nye erkendelse. Dette møde mellem børn og billeder er omdrejningspunktet for denne konference, som vi vil nærme os fra forskellige indfaldsvinkler, bl.a. ved at bygge bro mellem fagligheder og inspirere hinanden på tværs af vores praksisser.

På denne konference vil vi skabe et tværfagligt fællesskab og en ramme for, hvordan billeder og visuelle fortællinger kan blive en betydningsfuld del i børns hverdag.

  Grib chancen – vær hurtig!

Med et program sammensat af forskere, formidlere, kunstnere og illustratorer, sætter vi børns møde med visuelle fortællinger på dagsordenen og skaber et rum til analyse, diskussion og inspiration.
Interessant, ikk? Hvis du er hurtig, kan du skaffe dig en plads til konferencen til en billig pris. Køb en early bird-billet á 1000 kr. inden 10. maj. Herefter er prisen 1300 kr.

  Hvad er der på programmet?

Programmet opdateres løbende, men allerede nu kan du glæde dig til at høre Steen Nepper Larsens foredrag:

  At sanse og tænke verden intenst

Vi har så travlt med målstyring og læringsstrategier i de danske daginstitutioner. Dette foredrag skal handle om noget helt andet. Hvad kan der ske, når børn får mulighed for at møde kunstens værker? Hvad gør æstetiske læreprocesser ved krop, tænkning og sprog? Hvorfor er det vigtigt at sanse og tænke verden intens allerede i en ung alder?

Steen Nepper Larsen er lektor på Institut for Uddannelse (DPU), v. Aarhus Universitet og forfatter til en lang række bøger og artikler om bl.a. filosofi, sociologi, pædagogik, kritik – dannelse som modstand og cykling som en udvidelse af kroppens syntese … samt en formidabel og intenst måde at opleve verden på.

  Billeder i massevis

Konferencen er en del af Billedstrøm – en festival for visuelle fortællinger, som foregår i Køge Bymidte fra den 26. til 28. september.

Festivalens fulde program kommer på gaden den 14. august, men hold allerede nu øje med vores hjemmeside eller følg os på Facebook

 

Praktiske oplysninger
Konferencen afholdes på Tapperiet - Køges ungekulturhus og spillested

Tilmelding via koegebib.dk

Konferencen er en del af  BILLEDSTRØM - en festival for visuelle fortællinger som foregår i Køge Bymidte fra den 26. til 28. september.
Billedstrøms konference arrangeres af KøgeBibliotekerne i samarbejde med dagtilbudsområdet i Køge Kommune og KØS Museum for kunst i det offentlige rum.
Med i prisen er selvfølgelig en god forplejning under konferencen.

Har du spørgsmål til konferencen eller til festivalen Billedstrøm, er du velkommen til at kontakte projektleder, børnebibliotekar Sophie Fuglsang på mail: sophie.fuglesang@koege.dk

Ingen har postet indhold endnu.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Målgruppe

Konferencen henvender sig til fagprofessionelle der arbejder med børn, kulturformidling, visualitet, litteratur eller pædagogik.

Det praktiske

Afholdes

Torsdag, 26. september 2019 - 9:00 - 15:30

Kontaktperson

Adresse

KøgeBibliotekerne
Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge,
Danmark

Bemærkninger

Køb en early bird-billet á 1000 kr. inden 10. maj. Herefter er prisen 1300 kr.

Tilmelding

Pris

1.300,00 kr.

Pladser i alt

50

Tilmeldingsfrist

Mandag, 16. september 2019 - 12:00