International konference: Børn i det performative rum

Mandag, 11. juni 2012 - 10:00
København NV

København huser en konference med fokus på interaktive og kreative aktivitiviteter i børnebiblioteket. Konferencen henvender sig til børnebibliotekarer, biblioteksledere og alle andre med interesse for at arbejde interaktivt med børn og deres familier.

Konferencen har fokus på 4 hovedemner: litteratur, arkitektur og design, byrummet og det digitale rum.

Programmet vil veksle mellem oplæg i plenum og interaktive workshops.

Konferencen foregår den 11. og 12. juni i Købehavns ny bibliotek og kulturhus BIBLIOTEKET, Rentemestervej 76 med mulighed for at deltage i en ekskursion allerede søndag den 10. juni 2012.

Om formiddagen mandag, vil der være indlagt tid til at besøge innovative kulturhuse, biblioteker og spændende byrum  I København.

Selve konferencen foregår på engelsk

Som et led I konferencen holdes der en netværksmiddag mandag aften I Kulturhuset Islands Brygge

Transport fra konferencen vil blive arrangeret for dem, der deltager i middagen.

Vi opfordrer alle til hurtigt at fremsende idéer til emner og oplægsholdere, så vil vi så vidt muligt indarbejde dem i det endelige konferenceprogram - send din idé i en mail til finnpe@kff.kk.dk

Selve invitationen med program og tilmelding udsendes i midten af marts.

Vil du vide mere så tjek vores facebooksite eller skriv en mail til finnpe@kff.kk.dk eller henhye@kff.kk.dk

Konferencen er støttet af Kulturstyrelsen/Center for Bibliotek og Medier gennem puljen for tilskud og støtte til internationale bibliotekskonferencer i Danmark.

Børn i det performative rum afholdes af Københavns Biblioteker i samarbejde med Aarhus Kommunes Biblioteker.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Mandag, 11. juni 2012 to Tirsdag, 12. juni 2012, 10:00 - 16:00

BIBLIOTEKET