Konference: Skolereformen fra A-Z - viden og praksiseksempler

Torsdag, 10. september 2015 - 9:00
Roskilde

Savner du indblik i hvad skolereformen indeholder og hvad de nye Pædagogiske Læringscentre tilbyder? Så er denne konference måske noget for dig og dit bibliotek! Få viden om skolereformen og de nye Pædagogiske læringscentre samt et indblik i lærerens praksis og erfaringer med skole- og bibliotekssamarbejder.

Med den nye skolereform er en ny virkelighed for skolebørn, lærere og forældre startet. En længere og mere varieret skoledag er i gang med at blive implementeret og aktører i lokalsamfundet inviteres indenfor for at bidrage til at børnene kan opleve læring på andre måder og i andre omgivelser.

Med denne konference sættes der forkus på:

• Indholdet i skolereformen - hvor har bibliotekerne en rolle at spille og hvor kan vi tilbyde os som samarbejdspartner?
  • Hvordan skal de nye Pædagosike Læringscentre (PLC) arbejde og hvordan kan PLC og bibliotekerne samarbejde?
  • Hvordan ser en lærers hverdag ud i en reformtid - få indbllik i lærerens maskinrum
  • Praktiske erfaringer med skole- og bibliotekssamarbejder ved flere cases

Læs det fulde program i den vedlagte invitation

Udvikling af et tættere samarbejde mellem skoler og biblioteker er blevet et fokusområde for mange biblioteker som følge af implementeringen af folkeskolereformen. Derfor sætter Centralbibliotekerne fokus på skole- og bibliotekssamarbejde og udbyder blandt flere tilbud denne konference 3 steder i landet, som både kan ses som et selvstændigt tilbud og som en del af et tre-dages kursusforløb til alle biblioteker i landet.
Læs mere om det nationale kompetenceudviklingsforløb under "Skole og bibliotekssamarbejde - national kompetenceudviklingsforløb", som afholdes i hver region i efteråret.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Konferencen henvender sig til alle interesserede

Torsdag, 10. september 2015 - 9:00 - 15:30

Roskilde Bibliotekerne
Dronning Margrethes vej 14
4000 Roskilde,

BEMÆRK!
Er du allerede tilmeldt forløbet: Skole- og Bibliotekssamarbejde - nationalt kompetenceudviklingsforløb (i enten Roskilde eller Gentofte), så har du allerede en plads på denne konference og skal derfor IKKE tilmelde dig konferencen her også!

300,00 kr.

Onsdag, 2. september 2015 - 23:59