Foto: Fjordbyen i Aalborg, 2018 (Danish_imagemaker (instagram) / Mike)

LFF-seminar: Billeder af byen – i går, i dag og i morgen

Onsdag, 6. juni 2018 - 10:00
Kgs. Lyngby

LFF (Landsforeningen til bevaring af Foto og Film) afholder sommerseminar under overskriften:

Billeder af byen – i går, i dag og i morgen. Inspiration til nye metoder.

LFF Sommerseminar 2018 har således byens billeder som tema og indsamlingen af dem. Digitaliseringen stiller nye krav til arkiver og museers indsamling. Der bliver taget enorme mængder af billeder i dag, samtidig er det nødvendigt at være til stede, ikke lang tid efter billedet eller filmen produceres, ellers er det forsvundet, slettet. Så bliver det svært at dokumentere, formidle og forske i byen i dag.

Læs mere om indholdet og find det fulde program samt yderligere info i vedhæftede invitation

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Onsdag, 6. juni 2018 - 10:00 - 16:00

Stadsbiblioteket
Lyngby Hovedgade 28
2800 Kgs. Lyngby,

Dagen arrangeres af LFF.
Pris: Medlemmer 475,- kr. Ikke-medlemmer 675,- kr. Studenterpris: gratis (men husk tilmelding).
Tilmelding er bindende og skal ske senest 30. maj 2017 til LFFs kasserer: Niels Løgager Nielsen: nielslog@yahoo.dk

Pladser i alt

Ubegrænset