Nordic Library Conference 2011

Torsdag, 25. august 2011 - 9:00

Den kulturelle mangfoldighed i vores samfund er i fokus, når Statsbiblioteket, BiblioteksCenter for Integration er vært for The Nordic Library Conference 2011. Det er første gang Danmark er vært for den internationale konference, der afholdes den 25. og 26. august 2011 i det centrale København ved Nørreport station.


Konferencen er åben for alle, der beskæftiger sig med eller interesserer sig for integration og multikulturalisme. Forskere, undervisere, forretningsfolk, bibliotekarer m.m. er inviteret til at deltager i diskussionen om hvordan vi møder fremtidens udfordringer i det multikulturelle samfund.

International inspiration
Konferencen byder på et spændende program, hvor der bl.a. præsenteres papers under følgende temaer:

  • Youth, libraries and integration
  • New perspectives: Innovation through partnerships
  • Web 3.1: New services and new technology.
  • Communication: How do we make sure our message gets through?

Bliv inspireret af oplægsholdere fra nær og fjern. Fra Norge kommer Thomas Hylland Eriksen, professor i socialantropologi ved Universitetet i Oslo og vinder af Norges forskningsråds formidlingspris i 2002. Fra Tyskland kommer Christine Merkel, leder af Division for Culture and Communication, UNESCO. Sverige er også repræsenteret i form af Dilsa Demirbag Sten, forfatter, journalist og historiefortæller.
Konferencen får også besøg af Associate Professor, Ethelene Whitmire fra University of Wisconsin-Madison og Anne Boukris fra Center for Kunst & Interkultur er konference - og netværksfacilitator.

Der er åbent for tilmeldinger til og med d. 1. august 2011.

Læs om program, priser, oplægsholdere og meget mere på konferencens hjemmeside: www.statsbiblioteket.dk/conference2011

Statsbiblioteket, BiblioteksCenter for Integration er vært for Nordic Library Conference 2011, der arrangeres i samarbejde med Sveriges Kungliga biblioteket og Norges Nasjonalbiblioteket.
Konferencen støttes af "Tilskud og støtte til internationale bibliotekskonferencer i Danmark" og "Nordisk Kulturfond".

€ 270 for oplægsholdere, € 365 for deltagere

Ingen har postet indhold endnu.

Målgruppe

Konferencen er åben for alle, der beskæftiger sig med eller interesserer sig for integration og multikulturalisme. Forskere, undervisere, forretningsfolk, bibliotekarer m.m. er inviteret til at deltage i diskussionen om hvordan vi møder fremtidens udfordringer i det multikulturelle samfund.

Det praktiske

Afholdes

Torsdag, 25. august 2011 to Fredag, 26. august 2011, 9:00 - 16:30

Underviser

Kontaktperson

Adresse

Bemærkninger

Al tilmelding sker via statsbibliotekets hjemmeside.

Tilmelding

Pris

0,00 kr.