Ordet Fanger: Partnerskabskonference

Torsdag, 12. april 2012 - 9:30
Korsør

 

Torsdag d. 12. april afholder Ordet Fanger sin første store partnerkonference. 

Det bliver en begivenheds‐ og lærerig dag. Med gode og markante foredragsholdere, masser af information om aktiviteterne i Ordet Fanger, faglige godbidder – og sidst men ikke mindst – samvær og dialog med andre partnere i Ordet Fanger og folkene bag.

Hele ideen bag Ordet Fanger er sammenhængskraften når partnere mødes, samarbejder og involveres på tværs af private og offentlige skel. Og på tværs af de sædvanlige faggrænser. Konferencen giver alle mulighed for at komme til orde. Med tanker, ideer, input, ris og ros, og den medvirker til at give alle partnere et fælles udgangspunkt for de mange aktiviteter, vi i fællesskab skal gennemføre i fremtiden. På konferencen kan du bl.a. høre spændende indlæg fra:

 

PROGRAMMET

09.30 ‐ 10.00 Ankomst

Kaffebuffet med brød, juice og frugt.

10.00 ‐ 10.45 Konferencen åbner: Ordet Fanger. Hvor skal vi hen?

Gode eksempler fra Ordet Fanger i 2011, samt en præsentation af et par kampagnerne i 2012 v. Lars Møller, Ordet Fanger. Du kan også høre to andre partnere, der fortæller om deres forløbige erfaringer, tanker og ønsker for Ordet Fanger.

10.45 – 11.45 Mød en af Danmarks skarpeste hjerner, fremtidsforsker Anne Skare Nielsen med indlægget: “Ikke mere – bare bedre” 
Fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen fra Future Navigator er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Hun arbejder med at bringe organisationer fra idé til succes og rejser rundt i hele verden som foredragsholder og provokatør. Med inlægget “Ikke mere – bare bedre” kommer hun med et provokerende og spændende indspark til os og vores branche. Hun mener at originalitet, helhedstænkning og syntese er vejen frem. Kom og hør hvordan.

11.45 ‐ 12.00 Opsamling og debat

Vi følger op på de første indlæg. Med mulighed for spørgsmål og debat.

12.00 ‐ 13.00 Frokost

13.00 ‐ 14.00 Når drenge læser af lyst. v. Nina Christensen, lektor, Centerleder Center for Børnelitteratur, Aarhus Universitet. Foredraget diskuterer med udgangspunkt i eksempler fra Kenneth Bøgh Andersens forfatterskab, hvad det kan være ved disse bøger, der fænger særligt drengelæsere. Kan man i lyset af Bøgh Andersens værker og ældre og nyere læsevaneundersøgelser sige noget generelt om drenges ’smag ’, når det gælder bøger?

14.00 ‐ 15.15 Partnerne mødes, netværker og konkretiserer samarbejderne Walk and Talk. Cafémøder I 3‐4 cafeer hvor de kommende kampagner præsenteres og diskuteres, og hvor alle kan komme med input og egne vinkler. F.eks. Eventyrkampagnen, Skolestart og FN’s Internationale Læsedag.

15.15 ‐ 15.30 Pause 
Kaffebuffet med kage, juice og frugt

15.30 ‐ 16.00 Opsamling

16.00 ‐ 17.00 Mød forfatteren Kenneth Bøgh Andersen. Kenneth Bøgh Andersen er kendt og elsket af børnene for bla. serien om Antboy. Han vil give os et indblik i hvordan det er at skrive for børn ‐ med eksempler fra egne bøger. 

17.00 – Afterkonference og netværk 
Konferencens officielle program slutter, men vi håber at mange vil deltage i et helt uformelt “afterkonference‐arrangement”. Ordet Fanger er vært ved et glas vin ell. lign. 

Deltagerpris ‐ Tilmelding ‐ Praktiske oplysninger.

Prisen for hele arrangementet inkl. forplejning er kr. 1.395,‐ excl. moms.

Du kan tilmelde dig på denne adresse: kontoret@ordet‐fanger.dk senest mandag d. 27. februar. Oplys venligst faktureringsadresse ved tilmelding.

Hvis du har spørgsmål til konferencen, er du meget velkommen til at kontakte:

Lars Møller, Ordet Fanger på tlf. 51 21 70 49.

 

1395 kr. ex moms

Ingen har postet indhold endnu.

Målgruppe

Alle involverede og interesserede i Ordet Fanger.

Det praktiske

Afholdes

Torsdag, 12. april 2012 - 9:30 - 17:00

Underviser

Kontaktperson

Adresse

Hotel Grand Park
Ørnumvej 6
4220 Korsør,
Danmark

Bemærkninger

Al tilmelding foregår til kontoret@ordet‐fanger.dk

Tilmelding

Pris

0,00 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag, 27. februar 2012 - 17:00