Skolesamarbejde – hvordan ser det ud i 2017? (øst)

Torsdag, 30. november 2017 - 10:15
Hellerup

Skolereformen trådte i kraft i august 2014. I løbet af de sidste tre år har skoler og samarbejdspartnere gjort sig erfaringer med de muligheder reformen gav for nye typer af samarbejder.

Centralbibliotekerne inviterer til en konference, hvor deltagerne får mulighed for at høre om produkter og koncepter, der er udviklet med udgangspunkt i de mål, der er formuleret i skolereformen ved projekterne SøgSmart, Nebsenus forbandelse, Popup Experimentarium og BibGame. Projektlederne introducerer produkterne og giver deres perspektiver på, hvordan biblioteker og skoler kan samarbejde med udgangspunkt i produkterne.

Britt Blaabjerg Hansen, lektor fra det samfundsfaglige og pædagogiske institut på Professionshøjskolen Metropol, giver deltagerne et indblik i, hvad folkeskolen er optaget af i 2017 og naturligvis bliver der også mulighed for erfaringsudveksling mellem deltagerne.

Konferencen afslutter Centralbibliotekernes nationale indsats omkring skolesamarbejde og sender deltagerne afsted med ny viden og perspektiver på skole-og bibliotekssamarbejde.

Konferencen afholdes i øst-vest versioner på Gentofte og Vejle Centralbiblioteker. Der kan forekomme mindre variationer i program og oplægsholdere.

Biblioteksansatte er velkomne til at invitere samarbejdspartnere fra skoler med til konferencen.

Læs program for dagen her

Torsdag, 30. november 2017 - 10:15 - 16:00

Ansvarlig