Studietur til IFA Berlin - Europas største gadgetmesse

Mandag, 7. september 2015 - 6:00
Berlin

Roskilde Centralbibliotek gentager succesen og arrangerer en studietur til Europas største gadgetmesse IFA Berlin den 7.-9. september 2015.

Tag med til Berlin og opdag de nyeste produkter og gadgets rettet mod brugerne. Alle de førende internationale brands lancerer deres nyeste påfund og produkter her, såsom tablets, mobiltelefoner, smart TVs, wearables, 3D print og meget mere. Der vil også være en lang række foredrag og workshops, hvor du kan høre førende forskere og eksperter diskutere relevante emner og udfordringer. Samtidig giver turen en masse faglig sparring kolleger imellem og danner grundlag for et fagligt netværk fremadrettet på tværs af hele Sjælland.
Du vil bl.a. være sammen med Roskilde CBs multimedieagenter (8 personer fra forskellige biblioteker i regionen), som har udviklet og afviklet vores CB-tiltag Det rullende Multimedielab de seneste år, som har en fast plads på turen.
Læs meget mere om messen her.

Forventet pris er ca. 4.000 kr. inkl. transport i egen bus alle dage, entré til 3 dage på messen, fuld forplejning og 2 overnatninger på hotel i Berlin. Endelig pris meldes ud ultimo august.

FORELØBIGT PROGRAM

Dag 1 - mandag d. 7. september:
Afgang med egen bus fra Roskilde Bibliotek kl. 06.00
Afgang med færgen i Gedser kl. 9.00. inkl. morgenmadsbuffet
Kort frokoststop en time før Berlin ca. kl. 13.00
Ankomst til messen IFA Berlin mandag eftermiddag ca. kl. 14 – bagagen bliver i bussen
Afhentning i bus kl. 17.30 og check-in på Hotel
Sen aftensmad i nærheden af hotel

Dag 2 – tirsdag d. 8. september:
Afgang kl. 9.00 i egen bus til messen
Vi bruger det meste af dagen på at komme rundt på den store messe.
Retur til hotel  kl. ca. 17.30
Fælles middag

Dag 3 – onsdag d. 9. september:
Kl. 9.00 Check-ud og afgang til messen i egen bus, inkl. bagagen som opbevares i bussen
Vi bruger tiden frem til afgang mod DK på messen
Afgang med bussen ved messen kl. 13.30
Aftensmad på færgen kl. 18.00
Forventet ankomst i Roskilde kl. 22.00

Tilmeldingen er forpligtende efter fristens udløb. Ved eventuel sygdom eller afmelding her efter betaler biblioteket stadig fuld pris. Det er dog muligt at sende en anden deltager.

Forventet pris 4.000 kr - meldes endeligt ud primo august

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Biblioteksansatte i Roskilde og Gentoftes CB-område med interesse for IT, nye medier og elektronik

Mandag, 7. september 2015 to Onsdag, 9. september 2015, 6:00 - 22:00

IFA, Messe Berlin GmbH
Messedamm 22
14055 Berlin,
Tyskland

Afgang fra Roskilde Bibliotek. Tilmeldingen er forpligtende efter tilmeldingsfristens udløb.
Multimedieagenterne fra forløbet Det rullende multimedielab under Roskilde CB skal IKKE tilmelde sig her, da de har en plads automatisk

4.000,00 kr.

Torsdag, 20. august 2015 - 12:00