Foto: virk.ek

Bliv klogere på digital indberetning for virksomheder

Onsdag, 12. december 2018 - 9:00
Herning

Onsdag d. 12. december fortæller medarbejdere fra Erhvervsstyrelsens Kundesupport, hvordan du som it-vejleder på biblioteket kan vejlede og hjælpe virksomheder, der er særligt udfordrede i forhold til digital selvbetjening.

Du får bl.a. gennemgået, hvordan man bestiller en NemID medarbejdersignatur, særlige forhold for frivillige foreninger og om anvendelsen af NemID Privat til Erhverv.

Endvidere får du gennemgået de nye regler på databeskyttelsesområdet med udgangspunkt i Erhvervsstyrelsens PrivacyKompasset og sikkerdigital.dk.

Undervisningen giver indblik i strukturen på Virk.dk og Erhvervsstyrelsens hjælpeværktøj til bibliotekerne. Der vil være plads til at stille spørgsmål og at få gennemgået konkrete spørgsmål om vejledning fra hverdagen.

OBS: Er der potentielle kursister, som er usikre på hvad det indebærer at være it-vejleder, så er de velkomne til at deltage, så de bagefter kan vurdere om deres bibliotek vil tilbyde vejledningen. Jo flere deltagere, desto bedre dialog og drøftelse af de erfaringer og udfordringer der ligger i rollen og vejledningen af virksomhederne. I er meget velkomne til også at sende det videre ud.

Undervisningen live streames. Ønsker du at følge undervisningen via live streaming bedes du sende en mail til Lene Schrøder på mail bible@herning.dk

Nedenstående gælder ikke deltagere på livestreaming:

Har du spørgsmål og evt. cases, du gerne vil have gennemgået i undervisningen skal du sende ind til nedenstående to mails samtidig:

jonped@erst.dk

tanwei@erst.dk

I emnelinjen bedes du anføre: ”It-vejleder – spørgsmål / case til undervisning”.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Undervisningen er målrettet it-vejledere på bibliotekerne

Onsdag, 12. december 2018 - 9:00 - 14:30

Ansvarlig