Foto: Erhvervstyrelsen

Bliv klogere på digital indberetning for virksomheder (Gentofte)

Torsdag, 20. december 2018 - 9:00
Hellerup

Torsdag den 20. december fortæller medarbejdere fra Erhvervsstyrelsens Kundesupport, hvordan du som it-vejleder på biblioteket kan vejlede og hjælpe virksomheder, der er særligt udfordrede i forhold til digital selvbetjening.

Du får bl.a. gennemgået, hvordan man bestiller en NemID medarbejdersignatur, særlige forhold for frivillige foreninger og om anvendelsen af NemID Privat til Erhverv.

Endvidere får du gennemgået de nye regler på databeskyttelsesområdet med udgangspunkt i Erhvervsstyrelsens PrivacyKompasset og sikkerdigital.dk.

Undervisningen giver indblik i strukturen på Virk.dk og Erhvervsstyrelsens hjælpeværktøj til bibliotekerne. Der vil være plads til at stille spørgsmål og at få gennemgået konkrete spørgsmål om vejledning fra hverdagen.

OBS: Er du usikker på, hvad det indebærer at være it-vejleder, så er du velkomne til at deltage, så du bagefter kan vurdere om jeres bibliotek vil tilbyde vejledningen. Jo flere deltagere, desto bedre dialog og drøftelse af de erfaringer og udfordringer der ligger i rollen og vejledningen af virksomhederne.

Har du spørgsmål og evt. cases, du gerne vil have gennemgået i undervisningen skal du sende dem ind til nedenstående to mails samtidig:

jonped@erst.dk

tanwei@erst.dk

I emnelinjen bedes du anføre: ”It-vejleder – spørgsmål / case til undervisning”.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Undervisningen er målrettet både nuværende og potentielle it-vejledere og digitale kontaktpersoner på bibliotekerne, som vejleder/hjælper virksomheder og foreninger med digitale indberetninger, NemID, m.v.

Torsdag, 20. december 2018 - 9:00 - 14:30

Gentofte Hovedbibliotek
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,

Ankomst og kaffe m. brød fra kl. 9.00 - 9.30.

Pladser i alt

Torsdag, 13. december 2018 - 12:00