Få sparring på dit projekt

Tirsdag, 29. september 2015 - 9:00
Hellerup

Dagen har til formål at tilbyde sparring på udviklingsprojekter, projektdilemmaer og ansøgningsskrivning.

Gentofte Centralbiblioteks konsulenter vil på dagen tilbyde projekt- og metodesparring. Deltagerne medbringer lokale projekter eller ansøgninger, som de ønsker sparring på. Det kan eksempelvis dreje sig om:

• Sparring på ansøgninger til udviklingspuljer
  • Sparring på projektledelse
  • Sparring på procesplanlægning i projekter
  • Sparring på idéudvikling af projekter

Det er en fordel at møde flere op, der arbejder med det aktuelle projekt, man ønsker sparring på. Dagen giver både mulighed for at arbejde med konsulenterne såvel som at arbejde videre i eget projekt.

Forud for dagen vil deltagerne modtage en mail med nærmere informationer og blive bedt om at skitsere deres ønske om sparring og sende evt. projektbeskrivelser/ansøgninger. Dette for at konsulenterne bedst muligt kan tilrettelægge dagens forløb.

Dagen er gratis.

Tilknytning

Kurset henvender sig til medarbejdere, der arbejder med projekter i bibliotekerne, og som ønsker sparring til enten ansøgninger, projektvejledning eller projektudfordringer.

Tirsdag, 29. september 2015 - 9:00 - 13:30

Gentofte Hovedbibliotek