Facebook - og de andre sociale medier

Onsdag, 21. maj 2014 - 9:00
Horsens

Lad dig rådgive af en af mediernes foretrukne eksperter! Du kender ham måske fra dagbladene, der flittigt bruger Davis Ledstrups ekspertviden omkring Facebook og de sociale medier. Kurset med Facebook-insideren er målrettet arbejdspladser, der henvender sig til private brugere. Uanset om du er superbruger eller begynder giver kurset dig en detaljeret plan og strategi for jeres brug af Facebook.

På kurset lærer du:

• at tone jeres budskaber, så de rammer plet på Facebook
  • at forstå hvordan Facebook-brugerne tænker
  • at udvikle succesfulde Facebook-kampagner
  • at udarbejde en målrettet Facebook-strategi
  • at gøre brugerne til jeres bedste ambassadører
  • at forstå hvorfor netop I skal arbejde med Facebook

Danmarks befolkning bruger det aktivt!

Kurset tager dig tæt på lige præcis jeres målgruppe og viser dig, hvordan de agerer på Facebook. På kurset får du det kendskab til din målgruppes adfærdpå de sociale medier, der sikrer dig, at du får fat i de rigtige mennesker og holder fast i dem.

Program:

9.00-9.30 Introduktion og velkomst

9.30-10.30 Banen vi spiller på.

Præmissen på nettet anno 2014. Stort set alle har fået øje på Facebook, men få har fået øje på de forandringer, der er sket med nettet og den adfærd vi brugere har. Adfærden ligger til grund for de strategier virksomheder skal forme, så det er af afgørende betydning at forstå den måde, indhold og trafik bevæger sig på, på nettet.

10.50-12.00 Hvorfor og hvordan

Hvorfor har en virksomhed gavn af en tilstedeværelse på sociale medier?

12.00-12.45 Frokost

12.45-14.00 Hensigt - målgruppe - indhold

I enhver kommunikationsstrategi er der nogle basiselementer, der skal på plads. Der skal være en plan for jeres tilstedeværelse på et socialt medie. Med afsæt i Facebook defineres hensigten med at træde ind, definere hvem der skal rammes og hvilken type indhold folk skal rammes med.

14.00-14.15 Pause

14.15-15.00 Udebanen

Meget Facebook tænkning foregår med en Facebook side som omdrejningspunkt, men der er masser af opmærksomhed at fange i de hjørner af Facebook, som biblioteket ikke selv styrer. Der kan også lægges en strategi for, hvordan man ender på Facebook i brugernes private samtaler.

15.00-15.45 Teknik og perspektiv

Her ses på algoritmen bag den såkaldte edgerank, som styrer, hvem der får lov at blive set, hvor meget. Inden dagen slutter, zoomer vi ud og sætter dagens indhold i perspektiv. Konkret kobler vi anden online og offline markedsføring til vores aktivitet på de sociale medier, så vi ender med en fuldbyrdet markedsføringsindsats.

Underviseren:

David Ledstrup, Aros Kurser er ekspert i strategisk brug af Facebook og de øvrige sociale medier. David Ledstrup er kommunikationsuddannet og oplært i den strategiske brug af Facebook af Thomas Bigum, der betragtes af mange som landets førende på området. David Ledstrup bruges hos flere landsdækkende dagblade som ekspertkilde.

1600,00 for medlemmer af den regionale kursuspulje. 1950,00 for andre.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

For medarbejdere, der allerede arbejder med eller skal til at arbejde med bibliotekets politik for Facebook og strategi og aktiviteter på Facebook og de andre sociale medier. Det er en forudsætning, at du har erfaring med Facebook fra privat brug.

Onsdag, 21. maj 2014 - 9:00 - 15:45

David Ledstrup, Aros kurser

Horsens Bibliotek
Tobaksgården 12